La missió comercial de la CCBC el 2020, a São Paulo y Bahia

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 08 octubre 2019 / Sense comentaris
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Amb 210 milions d’habitants i un PIB d’US $ 2,1 bilions el 2018, el Brasil és la sisena economia del món en població i la vuitena en riquesa. Com a primera potència econòmica de la regió, ha registrat grans oscil·lacions en el seu ritme de  desenvolupament, i encara que en els ultimes anys ha experimentat una profunda crisi econòmica després d’una etapa d’elevat creixement, la seva economía ha tancat 2018 amb un increment del 1,1%. Per a aquest any, els analistes del mercat als quals consulta periòdicament el Banc Central del Brasil preveuen una expansió de l’economia del 0,8%.

En els últims anys, el país ha desenvolupat importants reformes i impulsos a la inversió estrangera mitjançant iniciatives com el programa CRESCER o un ambiciós programa de privatitzacions i concessions que han donat un gran resultat fins al moment i en que han participat amb èxit diverses empreses d’ Espanya. A més, s’ha signat l’acord de lliure comerç entre la Unió Europea i Mercosur després de dècades de negociacions. Definitivament, el Brasil es troba en un moment especialment favorable per als negocis.

Per tot això, hem decidit enfocar la nostra pròxima missió empresarial a São Paulo, capital econòmica del país i de la regió Sud-americana, i Salvador, la capital de Bahia, un estat ple d’oportunitats i que ja compta amb importants inversions espanyoles. La missió es durà a terme del 16 al 20 de març de 2020.

A São Paulo, el programa inclourà trobades empresarials amb les principals patronals del país, reunions amb el govern de l’estat i visita a administracions locals. A més, cada empresa disposarà d’una agenda pròpia de reunions amb potencials socis, clients i proveïdors. Les empreses interessades en transport i logística podran assistir a la Fira Intermodal 2020.

El programa de Salvador s’obrirà amb una recepció de benvinguda a la seu del Govern de Bahia. Seguidament, les empreses participants tindran l’oportunitat de presentar els seus productes i serveis i conèixer socis potencials en una gran trobada empresarial a la FIEB, principal patronal de l’estat. Finalment, es visitaran administracions locals així com el Port de Aratu. Les empreses gaudiran també en Bahia d’agenda pròpia de reunions.

Clica aquí per conèixer tots els detalls: MISION A BRASIL 2020 – CCBC web

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.