La CCBC renova el conveni de col·laboració amb Royal Air Maroc

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 21 febrer 2020 / Sense comentaris

La Cambra de Comerç Brasil Catalunya ha celebrat la renovació de l’acord de col·laboració entre ambdues entitats amb un còctel.

L’espai Roca Gallery de Barcelona ha acollit el còctel brasiler celebrat per commemorar la renovació del conveni de col·laboració entre la Cambra de Comerç Brasil Catalunya i Royal Air Maroc, que estableix una sèrie d’avantatges per als socis que utilitzen aquesta aerolínia en els seus desplaçaments al Brasil, com ara importants descomptes en les tarifes oficials. Royal Air Maroc opera vols a São Paulo i Rio de Janeiro amb escala a Casablanca, mitjançant una flota moderna i un servei de qualitat adaptat a les necessitats del passatger.

El president de la CCBC, Javier Mirallas, i el director general de la Royal Air Maroc a Espanya, Amine El Jaouhari, van signar la renovació en presència de la Cònsol General de Brasil a Barcelona, ​​ambaixadora Ligia Maria Scherer, i de el Cònsol General del Marroc a Barcelona, ​​Excm. Sr. Abdallah Bidoud.

Durant l’esdeveniment, on han participat socis i amics de la CCBC, s’han servit plats i begudes típiques del Brasil que els assistents han pogut degustar mentre escoltaven música en directe.

Royal Air Maroc és l’aerolínia nacional del Marroc, amb base a Casablanca. Opera vols regulars internacionals des del Marroc a destinacions a Àfrica, Àsia, Europa i Amèrica del Nord.