La CCBC i el Frente Nacional de Prefeitos signen un conveni de col·laboració.

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 17 Març 2020 / Sense comentaris

El document es va signar en l’última reunió general de l’associació municipalista brasilera.

El passat 12 de març, la CCBC i el Frente Nacional de Prefeitos (FNP), principal associació municipalista del Brasil a la qual pertanyen les alcaldies de les principals ciutats brasileres, van signar un conveni per a reflectir oficialment la col·laboració que porten exercint des de 2014. El document va ser signat a la ciutat de Florianópolis, on es va celebrar la 77ª reunió general d’alcaldes brasilers, pel president de la FNP, Jonas Donizette, i pel director executiu de la CCBC, Francisco Arbós.

Aquest conveni regula els termes de col·laboració entre ambdues entitats i assegura la celebració anual d’una trobada sobre el desenvolupament de les ciutats intel·ligents al Brasil amb la delegació d’alcaldes brasilers que participa a l’Smart City Expo World Congress de Barcelona. Després de la signatura de l’acord, Francisco Arbós va realitzar una breu intervenció per animar a tots els alcaldes presents a participar al congrés mundial més important en l’àmbit de les ciutats intel·ligents, que compta també amb una edició brasilera, programat per als dies 26 i 27 de març a la ciutat de Curitiba.