Cambra Comerç Brasil - Catalunya

La missió de la CCBC al Brasil 2020, ajornada.

La nova data es fixarà en funció del desenvolupament dels esdeveniments en les properes setmanes.

Prenent en consideració els esdeveniments sobre l’evolució de la propagació de l’COVID-19 a Espanya a mitjans de la setmana passada, i després de les converses mantingudes amb les empreses participants i amb les autoritats brasileres i espanyoles, la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya va decidir posposar la missió que tenia previst realitzar als estats de São Paulo i Bahía entre el 16 i el 20 de març de 2020. Si bé en aquestes dates no s’havia declarat encara l’estat d’alerta a casa nostra, vam decidir no exposar a les persones participants tant al risc sanitari inherent, que era la nostra principal preocupació, com a les situacions que es poguessin derivar d’eventuals decisions, com la cancel·lació de connexions aèries, el confinament o el tancament de fronteres.

Fins a l’últim moment vam tractar de mantenir en peu les agendes confirmades, amb voluntat de donar resposta als interessos de les empreses participants i en el compliment de l’objectiu general de la missió, que no era altre que ajudar les empreses a generar negoci al Brasil . No obstant això, la deriva dels esdeveniments ens va obligar a cancel·lar les agendes i posposar la missió fins a una propera data encara per concretar.

La Cambra ha dedicat moltes hores i recursos ingents a l’organització de la que havia de ser la millor missió realitzada fins al moment, pel volum i la qualitat de les empreses participants. No obstant això, la cancel·lació va respondre a la voluntat d’evitar mals majors en un context mundial d’enorme incertesa.