FI Group ofereix un programa gratuït de suport a la innovació als socis de la CCBC

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 09 juny 2020 / Sense comentaris

FI Group, associat de la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya, és una multinacional especialitzada en l’optimització de les despeses relacionades amb els projectes d’innovació en tota classe de sectors mitjançant les diferents eines existents tant en el marc nacional espanyol com en el brasiler ( fiscalitat, ajuts i subvencions, patent box, bonificacions al personal investigador, etc.).

A més, a través de la seva pròpia acceleradora de projectes FI BOOST, FI Group desenvolupa scouting, mentoring, formació i altres serveis a diverses startups tecnològiques dins del seu programa d’acceleració corporativa. Un projecte que podria resultar molt interessant per a empreses associades a la CCBC que estiguin interessades a col·laborar amb startups.

FI Group, que compta amb seus a 12 països, ha decidit posar a disposició de tots els socis de la CCBC un servei gratuït de diagnòstic d’oportunitat destinat a totes aquelles empreses que desitgin conèixer el grau d’optimització de les seves despeses en innovació dins dels projectes que habitualment desenvolupen en el seu dia a dia (implementació de programari, processos de logística, desenvolupament de nou producte, millores en el procés productiu i altres serveis).

Aquest servei va dirigit tant a empreses que tinguin seu a Espanya com les que es trobin al Brasil.

Les empreses interessades poden sol·licitar el diagnòstic a través d’aquest link per tancar una vídeo conferència amb els responsables de FI Group o bé contactar directament amb Enrique Blas, Partnership Manager FI GROUP (enrique.blas@fi-group.com).

Aquesta acció s’emmarca en la col·laboració establerta entre la Cambra de Comerç Brasil – Catalunya i FI Group amb l’objectiu de promoure el coneixement i aplicació dels incentius a la R  D+I.