Mapfre Seguros ofereix solucions per pal·liar els efectes de la COVID-19

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 01 octubre 2020 / Sense comentaris

L’entitat explica als socis de la CCBC dues solucions per a les empreses en la nova economia: retribució flexible i reestructuració de plantilla.

La CCBC ha organitzat un nou seminari virtual en el marc del cicle dedicat a la nova economia. En aquesta ocasió, Mapfre Seguros, entitat líder en el seu sector a Espanya, ha presentat dues solucions que poden ajudar a les empreses a pal·liar en gran mesura els efectes que la COVID-19 està causant i que seguirà causant en els pròxims mesos segons les previsions.

David Latorre, director d’oficina Mapfre Pymes, va explicar en què consisteixen els plans de retribució flexible, un model de retribució que permet als empleats obtenir un benefici fiscal al reduir la seva base imposable i el tram de cotització, unes tarifes més competitives i un salari net proporcionalment més gran que si contractés les assegurances pel seu compte. 

“Per a l’empresa, aquesta proposta millora el salari net dels seus empleats sense augmentar la despesa retributiva, contribueix a millorar la seva imatge interna i externa, i ajuda a impulsar una major fidelització i motivació per als empleats, incrementant la seva productivitat, tot això amb una despesa deduïble en l’impost de societats” va explicar.

Per la seva banda, David Parreño, promotor d’empreses de Mapfre, va descriure algunes solucions de previsió social empresarial que ajuden a les empreses a realitzar reestructuracions de plantilla, amb beneficis tant per a les empreses com per als treballadors, segons els diferents escenaris que puguin donar-se com a conseqüència de la COVID-19. 

“Considerant l’impacte econòmic que ha patit Espanya en els últims mesos, i les previsions dels experts per al que queda d’any i 2021, aquest tipus de solucions adquireixen una enorme rellevància per garantir la vida de les empreses i la cohesió social”, va assegurar. 

Al finalitzar el webinar, els participants van tenir l’oportunitat d’exposar els seus dubtes i comentar les seves preocupacions amb els ponents. 

La sessió va comptar amb la participació de Francisco Arbós, director executiu de la CCBC, i Javier Solís, director territorial de Mapfre a Barcelona.

 

Pots accedir als continguts d’aquesta sessió a través del nostre canal de YouTube: https://youtu.be/koKvWB5vAoE