Cambra Comerç Brasil - Catalunya

La CCBC celebra el seu tradicional sopar de nadal

El 30 de novembre passat, la CCBC va tenir l’honor de celebrar el seu tradicional sopar de Nadal. L’acte va tenir lloc a l’Hotel Grand Marina de Barcelona, ​​i hi va assistir una nodrida representació de socis.

La celebració va ser una oportunitat per celebrar l’arribada de les festes i reforçar els vincles fraternals que fonamenten aquesta cambra. L’esdeveniment va tenir com a convidada especial la Consellera d’Acció Exterior i el Govern Obert de la Generalitat de Catalunya, Victòria Alsina Burgués, que va explicar durant la seva intervenció el programa d’acció exterior del govern de Catalunya i les accions que s’estan duent a terme per projectar Catalunya i les seves empreses al món. Van donar la benvinguda als assistents el president de la CCBC, Javier Mirallas, i el Cònsol General del Brasil a Barcelona, ​​Ambaixador Clemente Baena Soares, que va destacar la tasca de la CCBC i la cooperació actual entre Brasil i Catalunya.

Durant el sopar, els convidats van tenir el plaer de gaudir d´una mostra de dansa brasilera a càrrec de Spai Carioca, associació dedicada al foment de la samba tradicional.