La CCBC debat sobre les ciutats intel·ligents amb una extensa delegació d’alcades brasils

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 10 desembre 2021 / Sense comentaris

Fruit d’un acord estratègic amb el Smart City Expo World Congress i amb el Front Nacional de Prefeits (FNP), principal associació municipalista del Brasil, la CCBC va celebrar el passat 15 de novembre, a l’edifici de Telefónica a Barcelona, una jornada per debatre sobre el desenvolupament de ciutats intel·ligents a Brasil, sota el títol “Smart Cities a Brasil: reptes i oportunitats”.

A la taula de benvinguda van participar Javier Mirallas, president de la CCBC, Cláudio Castro, Governador de l’estat de Rio de Janeiro, l’Ambaixador Clement Baena Soares, Cònsol General del Brasil a Barcelona, ​​Paula Mèlich Bonet, de l’equip de l’Smart City Expo World Congress i Miguel Àngel Fernandez Ros, de Telefónica.

Seguidament, vam tenir les oportunitats de conèixer la realitat de 17 ciutats brasileres de la mà dels seus alcaldes i vicealcaldes, que van exposar projectes de ciutat intel·ligent i oportunitats per a la inversió als seus municipis en àrees com governança, mobilitat, gestió de residus, salut o energia. Van moderar aquestes taules Josep Buades, director d’Acció al Brasil, i Francisco Arbós, director de la CCBC.

Durant la trobada, vàrem gaudim de la presentació de solucions intel·ligents i innovadores a càrrec dels nostres patrocinadors ParkHelp, Every Cybersecurity i GRC Solutions, Bright Cities i Minsait.

Finalment, els assistents van gaudir d’una intervenció especial a càrrec de Pere Navarro, delegat especial de l’Estat per al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, ​​que va parlar sobre com planejar la ciutat del futur i que va ser presentat per Ricard Frigola, de Grup Agbar.

En acabar l’esdeveniment, la CCBC va oferir un còctel als assistents.