Cambra Comerç Brasil - Catalunya

Una delegació de la CCBC visita el Ministeri d’Agricultura del Brasil

El passat 21 de març, una delegació de la CCBC composta per empreses del sector agroindustrial Català va visitar el Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació del Brasil, on van ser atesos pel secretari adjunt de comerç i relacions internacionals, Jean Marcel Fernandes, i el director del departament de promoció comercial i inversions, Marcel Moreira Pinto. Per part de la CCBC, van participar a la reunió Josep Artigas, adjunt a la presidència de la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya, Pau Artigas, managing director d’Artigas do Brasil, Caterina Guedes, responsable comunicació Artigas do Brasil, Fernando Maximiano de Aquino, director general de CMR Fruits i Erildo l’Eraistre Monteiro, conseller de CMR Fruits.

Durant la reunió, els representants de les empreses agroindustrials van tenir oportunitat d’expressar les seves inquietuds i necessitats, així com conèixer les accions que duu a terme el govern brasiler per fomentar el desenvolupament del sector, impulsar-ne l’expansió internacional i atendre les necessitats de les empreses estrangeres implantades al país.

CMR Group és un grup empresarial familiar amb seu central a Barcelona i filials comercials a Espanya, França, els Països Baixos i el Marroc i productiva al Brasil. La seva activitat principal és la importació, exportació i distribució de productes hortofructícoles a l’engròs. Artigas do Brasil és una empresa familiar que actua al mercat de corretatge de cotó des de 1952.