Cambra Comerç Brasil - Catalunya

Una delegació de socis de la CCBC visita el DFactory Barcelona

El dimecres 13 de juliol, una nombrosa delegació de socis de la CCBC va realitzar una visita exclusiva al DFactory Barcelona, ​​una iniciativa liderada pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona que té com a objectiu el foment i el desenvolupament de la indústria 4.0, potenciant un ecosistema d’atracció de talent, tecnologia i inversions en un espai únic que convertirà Barcelona en un punt de referència en la innovació i l’economia digital.

El projecte, que ocuparà una superfície total de prop de 100.000 m2, compta amb una inversió inicial de 25 milions d’euros a la primera d’un total de dues fases, que pujaran a 100 milions d’euros un cop estigui acabat. DFactory Barcelona reunirà les tecnologies pròpies de la indústria 4.0 i les connectarà amb els elements biològics propis de la circularitat de l’entorn.

El delegat especial de l’estat per al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, ​​Pere Navarro, va fer una extensa presentació del projecte a l’inici de la visita, i va actuar com a guia d’excepció. Els socis van tenir oportunitat de visitar les instal·lacions i els serveis oferts a les empreses allotjades al Dfactory Barcelona, ​​així com explorar alguns dels projectes d’innovació que s’estan desenvolupant en aquests moments, en àrees com la robòtica, la impressió 3D i la intel·ligència artificial.