La Cambra de Comerç Brasil-Catalunya i Foment del Treball celebren un seminari per debatre sobre les ciutats intel·ligents al Brasil

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 25 novembre 2022 / Sense comentaris

Una nombrosa representació d’alcaldes brasilers va participar a l’esdeveniment, que va comptar amb la participació de l’exalcalde de Barcelona, ​​Jordi Hereu, com a ponent convidat.

 

El 14 de novembre passat, la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya va celebrar a la seu de Foment del Treball un seminari sobre el desenvolupament de les ciutats intel·ligents al Brasil, que va comptar amb la presència d’una nombrosa representació d’alcaldes brasilers i empresaris. Després d’una primera taula de benvinguda en què van participar, entre d’altres, Joan Canals, vicepresident de la Comissió Internacional de Foment del Treball, Javier Mirallas, president de la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya (CCBC), Lluís Juncà, director general d’innovació i economia digital de la Generalitat de Catalunya, Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona i l’Ambaixador Clemente Baena Soares, Cònsol General del Brasil a Barcelona, ​​l’exalcalde de Barcelona, ​​Jordi Hereu, en va fer una ponència mestra per explicar la seva visió del concepte de ciutat intel·ligent en un context mundial post pandèmic i d’enorme incertesa geopolítica.

 

Seguidament, els alcaldes de les ciutats de Ribeirão Preto, Rio Branco, Salvador de Badia, São Jose dos Campos, São Vicente, Rio Verde i Dourados, tots ells participants al congrés Smart City Expo World Congress, van presentar les diferents oportunitats de negoci que atresoren les seves ciutats respectives. Durant el seminari, les empreses Tecnowatt Simon, Parkhelp, Tecno IT, Bright Cities i Indra Minsait van presentar diverses solucions smart amb l’objectiu de mostrar com les empreses poden ajudar a fer que les ciutats brasileres siguin més intel·ligents. Per finalitzar el seminari, que va ser conduït per Francisco Arbós, director executiu de la CCBC, es va oferir als assistents un còctel per facilitar el networking entre empreses i autoritats.