La CCBC col·labora amb el 1r Spanish Tourism Roadshow in Brasil

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 29 novembre 2022 / Sense comentaris

Aquest projecte permetrà a empresaris espanyols conèixer les múltiples oportunitats de negoci que ofereix el sector turístic brasiler.

El 1r Spanish Tourism Roadshow in Brasil neix del desig de promoure les oportunitats que Brasil ofereix per a la inversió en projectes turístics, tenint en compte la demanda creixent de viatges de negocis i l’abundant oferta d’atractius. Així mateix, aquest projecte també pretén promoure l’oferta turística espanyola entre els turistes brasilers, un viatger constant al nostre país que es troba entre els que gasten més a l’estranger. No en va, tot i que Espanya va registrar, el 2022, el 55% de les arribades que es van produir el 2019, la despesa dels turistes brasilers va disminuir tan sols un 15% durant el mateix període.

La missió, organitzada per Executive Partners en col·laboració amb Panrotas, el major grup de comunicació del sector turístic al Brasil, tindrà lloc entre el 6 i el 10 de març de 2023 a São Paulo i Rio de Janeiro. El programa inclourà la participació de la comitiva al Fòrum Panrotas, el fòrum de turisme més gran i important d’Amèrica Llatina, la 20a edició del qual se celebrarà els dies 7 i 8 de març de 2023 al Sheraton São Paulo WTC. Aquest important esdeveniment espera reunir més de 1.300 participants i convertir-se, a través de diferents panells, debats i reunions, en un generador de negoci per a les empreses participants a la missió. El programa es completarà amb visites tècniques dinterès i agendes personalitzades adaptades als interessos de la comitiva.

La CCBC col·labora a difondre aquest esdeveniment a Catalunya.

Més informació i condicions de participació clicant aquí.