Sopar d’Homenatge a l’Il·lm. Sr. Ambaixador Clement de Baena Soares

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 11 juliol 2023 / Sense comentaris

La Cambra de Comerç Brasil-Catalunya (CCBC) us convida a acompanyar-nos al nostre tradicional sopar d’estiu, una oportunitat única per trobar-nos abans de les vacances, per tal de reforçar els vincles fraternals que fonamenten aquesta Cambra.

Aquest any ens complau fer un homenatge molt especial a l’Il·lm. Sr. Sr. Ambaixador Clement de Baena Soares, Cònsol General del Brasil a Barcelona, per la seva magnífica tasca i estreta col·laboració durant tots aquests darrers anys.

El sopar es farà a l’Hotel Arrey d’Alella, un entorn molt agradable i adequat a l’aire lliure, a una casa, Can Balcells, que va ser seu de les Caves Signat i que ha estat reformada i reconvertida en hotel per la propietat.

Esperem poder comptar amb la vostra presència en aquest esdeveniment tan especial!

Per reserves: Sra. Isadora Ceni
Mail: eventos@cambra-brasilcatalunya.com.

Per a aquesta nit, CCBC en col·laboració amb l’Hotel Arrey també ofereix la possibilitat d’allotjar-se a preus especials per als convidats assistents a l’esdeveniment. Per saber-ne més, poseu-vos en contacte amb: aolivares@cmcarreyalella.com.