BRINDIS NADALENC DE LA CCBC | Tast virtual de caves del celler Codorniu exclusiva per a socis

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 19 novembre 2020 / Sense comentaris
Quan:
16 desembre, 2020 @ 7:00 pm Europe/Madrid Franja horària
2020-12-16T19:00:00+01:00
2020-12-16T19:15:00+01:00
Preu:
47€
Contacte:
Cambra de Comerç Brasil Catalunya

Tast virtual de caves EXCLUSIVA PER A SOCIS

Estimat/da soci/a,

Com ja saps, en els últims mesos hem realitzat un gran esforç per reorientar la nostra activitat i adaptar-la al context actual. A través d’esdeveniments virtuals de gran valor, t’hem informat sobre els temes que són del teu interès i hem continuat la nostra tasca de connexió entre socis i empreses de banda i banda de l’Atlàntic. L’èxit d’aquesta tasca es deu, en una part molt substancial, a la teva participació activa. No obstant això, hem hagut de posposar alguns esdeveniments importants i  cancel·lar-ne altres, com el nostre tradicional sopar de Nadal, que no podrem celebrar aquest any a causa les restriccions actuals.

En qualsevol cas, no volem deixar de brindar amb tu per l’arribada de les festes nadalenques, que són sempre un moment molt especial per compartir amb la família i els cercles pròxims, i que aquest any tindran una significació especial. Volem celebrar que la CCBC continua més forta que mai, malgrat les circumstàncies, i agrair-te la valuosa contribució que has realitzat perquè així sigui, així com el teu compromís. Per això us proposem que participeu el proper 16 de desembre a les 19h a una divertida iniciativa que ens permetrà brindar pels que formem part d’aquesta família i gaudir d’un tast virtual de caves de Codorniu, entitat que col·labora amb nosaltres en l’organització d’aquesta iniciativa, de la mà d’un expert enòleg.

Esperem poder celebrar amb tu l’arribada de les festes. La teva presència és molt important per a nosaltres.

 

Una forta abraçada

Javier Mirallas
President

Francisco Arbós
Director


Descripció del tast virtual

HOMENATGE ALS PIONERS

El raïm Chardonnay que tan bons resultats ha donat en diverses denominacions d’origen mundials, va entrar a la DO Cava de la mà a Codorniu.

Retent homenatge a l’última persona que va portar el cognom Codorniu, vam elaborar el primer cava amb Chardonnay en el seu cupatge. Amb els anys hem anat evolucionat, millorant i creixent de la mà de les nostres vinyes. Amb respecte i equilibri amb la natura.

 


INCLOU:

Presentació en directe del nostre Wine Specialist

Entrega a domicili de:

  • Tres ampolles de cava (una de cada referència)
  • 2 copes
  • Bastonets de pa
  • Full de tast

Preu: 47€

Un cop realitzada la inscripció, rebreu la instruccions oportunes per a realitzar la connexió i accedir al tast virtual.

 

Inscripcions: reservas@codorniu.com