Cicle de seminaris virtuals sobre els efectes jurídics del covid-19 | Part 1: Dret immobiliari i gestió de contractes mercantils

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 07 abril 2020 / Sense comentaris
Quan:
14 abril, 2020 @ 2:00 pm – 3:00 pm Europe/Madrid Franja horària
2020-04-14T14:00:00+02:00
2020-04-14T15:00:00+02:00
On:
Hangouts Meet
meet.google.com/isu-dqpq-ihs
Preu:
Gratuït
Contacte:
Cambra de Comerç Brasil Catalunya

Estimats amics,

La situació de confinament que estem vivint actualment i que està afectant de manera dramàtica a l’activitat econòmica, ha obligat a les autoritats a realitzar importants modificacions en l’ordenament jurídic. La CCBC vol ajudar a les empreses i persones associades a disposar de la informació més actualitzada sobre aquests canvis i a resoldre els dubtes que aquests puguin plantejar.

A la primera sessió, dos advocats especialitzats de la nostra firma associada Toda & Nel-lo ens parlaran dels canvis produïts en l’àrea de dret immobiliari, amb especial atenció als contractes d’arrendament, així com a l’impacte de l’COVID-19 en els contractes mercantils.

Si estàs interessat en participar, escriu-nos a comunicaciones@cambra-brasilcatalunya.com

Participaran els advocats

Josep M. Balcells és el soci responsable de les àrees de Dret Mercantil i Internacional de Toda & Nel-lo. Advocat especialista en Dret Comercial i Societari, Dret dels Negocis i Contractual internacional, posseeix àmplia experiència en l’assessorament a nombroses empreses espanyoles i estrangeres en matèria d’operacions societàries, contractació i operativa comercial, morositat i dret societari. Igualment, s’ha especialitzat en matèria de distribució comercial (agència, franquícia i distribució), així com en el sector energètic, sector “retail” i en automoció, en les seves respectives regulacions sectorials. És llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i Màster en Dret Comunitari Europeu per la Universitat Autònoma de Barcelona. També posseeix el títol Licénse Special en Droit Communautaire de la Universitat Lliure de Brussel·les. És professor del Màster de Dret Internacional dels Negocis d’ESADE i coordinador de el Master of International Legal Practice (MILP) de ISDE. És tresorer del Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB) des de juny de 2017.

 

José Mª Arnedo és soci del departament de Dret Processal de Toda & Nel-lo i responsable de l’àrea de Dret Immobiliari i arrendatici. És llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. Posseeix àmplia experiència en litigis comercials i civils, disputes corporatives, contractes comercials i immobiliaris o de la construcció. També és administrador de finques i va ser membre de el Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona i Lleida entre 1994-2013. És àrbitre del Tribunal Arbitral de Barcelona per a assumptes immobiliaris des de 2004.

 

 

 

Sobre Toda & Nel-lo:

Toda & Nel-lo és un despatx d’advocats multidisciplinari especialitzat en l’assessorament jurídic i defensa legal d’empreses i persones, tant en l’àmbit públic com privat. El nostre objectiu és oferir solucions legals a problemes complexos en les àrees de Dret Administratiu, Mercantil, Immobiliari, Tributari, Processal, Civil, Compliance o Laboral. Format per un equip de professionals qualificats i amb contrastada experiència, l’objectiu de la nostra organització és atendre amb la màxima eficàcia les necessitats dels nostres clients, aportant solucions de valor afegit en les diferents branques del Dret que incideixen en les diferents activitats econòmiques.

 

Inscripciones: comunicaciones@cambra-brasilcatalunya.com