DIÀLEG SOBRE COM FER NEGOCIS A CATALUNYA

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 26 Maig 2021 / Sense comentaris
Quan:
7 juliol, 2021 @ 4:00 pm – 5:00 pm Europe/Madrid Franja horària
2021-07-07T16:00:00+02:00
2021-07-07T17:00:00+02:00
Preu:
Gratuït
Contacte:
Cambra de Comerç Brasil Catalunya
DIÀLEG SOBRE COM FER NEGOCIS A CATALUNYA

En aquesta sessió virtual, pretenem analitzar el que significa fer negocis a Catalunya, regió que ha estat tradicionalment un motor econòmic d’Espanya, de la mà dels veritables protagonistes en aquest procés: empresaris i directius brasilers implantats al país.

Dialoguem amb tres professionals d’àmplia trajectòria per conèixer, a través de les seves experiències, les fortaleses, les dificultats, les oportunitats i els riscos d’un mercat de referència a Europa. Raúl Álvarez, director de Stefanini a Espanya, ens explicarà com va ser la implantació a Espanya de la major empresa de tecnologia del Brasil, i quines oportunitats i dificultats ha trobat al comercialitzar les seves solucions a Catalunya. Marcos Saad, fundador de MEC Malls, ens explicarà com va prendre la decisió de traslladar-se a Barcelona per gestionar els seus negocis des d’aquí i quines oportunitats d’inversió hi ha trobat en el camí. Finalment, Débora Bessa, business parter de Artek Stands, reconeguda empresa d’arquitectura i disseny, compartirà amb els espectadors els detalls de la seva implantació a Espanya.

PROGRAMA:

16’00   Benvinguda als participants i introducció del seminari, a càrrec de Francesc Arbós, director executiu de la CCBC.

16’05   Diàleg amb tres homes d’empresa amb experiència fent negocis a Catalunya. Hi participen:

Raúl Álvarez, director de Stefanini a Espanya.

Marc Saad, fundador de MEC Malls.

Débora Bessa, business partner d’ Artek Stands.

16’45   Torn de preguntes.

17’00   Fi de la sessió

Inscripciones: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_X0d2gIaWRCmtHxRc7N7QYQ