Cicle sobre la nova economia | Solucions per a les empreses en la nova economia: retribució flexible i reestructuració de plantilla.

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 15 setembre 2020 / Sense comentaris
Quan:
23 setembre, 2020 @ 12:00 pm – 1:00 pm Europe/Madrid Franja horària
2020-09-23T12:00:00+02:00
2020-09-23T13:00:00+02:00
On:
Zoom
Preu:
Gratuït
Contacte:
Cambra de Comerç Brasil Catalunya
Cicle sobre la nova economia | Solucions per a les empreses en la nova economia: retribució flexible i reestructuració de plantilla. @ Zoom

Continuem amb la nostra agenda de seminaris virtuals del segon semestre del 2020 amb una nova sessió del nostre cicle dedicat a la nova economia. En aquesta ocasió, presentem de la mà de Mapfre Seguros, entitat líder en el seu sector a Espanya, dues solucions que poden ajudar a les empreses a pal·liar en gran mesura els efectes que la COVID-19 està causant i que seguirà causant en els pròxims mesos si atenem a les previsions.

En primer lloc, parlarem dels plans de retribució flexible, un model de retribució que permet als empleats obtenir un benefici fiscal al reduir la seva base imposable i el tram de cotització, unes tarifes més competitives i un salari net proporcionalment més gran que si contractés les assegurances pel seu compte. Per a l’empresa, aquesta proposta millora el salari net dels seus empleats sense augmentar la despesa retributiva, contribueix a millorar la seva imatge interna i externa, i ajuda a impulsar una major fidelització i motivació per als empleats, incrementant la seva productivitat, tot això amb una despesa deduïble en l’impost de societats.

Finalment, explicarem algunes solucions de previsió social empresarial que ajudaran a les empreses a realitzar reestructuracions de plantilla, amb beneficis tant per a les empreses com per als treballadors, segons els diferents escenaris que puguin donar-se com a conseqüència de la COVID-19. Considerant l’impacte econòmic que ha patit Espanya en els últims mesos, i les previsions dels experts per al que queda d’any i 2021, aquest tipus de solucions adquireixen una enorme rellevància per garantir la vida de les empreses i la cohesió social.


Programa:

12’00   Benvinguda als participants, a càrrec de Francisco Arbós, director executiu de la CCBC, i Javier Solís, director territorial de Mapfre a Barcelona.

12’15   Plans de retribució flexible, a càrrec de David Latorre, director d’oficina Mapfre Pymes.

12’30   Solucions en reestructuració de plantilles, a càrrec de David Parreño, promotor d’empreses de Mapfre.

12’45   Torn de preguntes.

13’00   Cloenda del seminario.


Data: dimecres 23 de setembre de 2020

Hora: 12’00


Inscripcions