Francisco Arbós nomenat nou director executiu de la CCBC

Francisco Arbós Francisco Arbós

Francisco Arbós nomenat nou Director Executiu de la CCBC

El president de la Cambra, Javier Mirallas, ha donat la benvinguda a l’entitat al seu nou director executiu. Arbós ha desenvolupat la major part de la seva carrera professional a l’àmbit internacional, tant en col·laboració amb governs d’Amèrica, Àfrica, Àsia i Europa com amb empreses privades de diferents sectors. En ambdós casos els ha ajudat a enfortir la seva presència al mercat global.

El nou director de la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya té com a principal repte “maximitzar el servei que s’està oferint als socis mitjançant la intensificació del programa d’activitats i un augment de la seva exposició dins la comunitat de la CCBC”. Francisco Arbós afegeix que “hem d’augmentar també la visibilitat de la Cambra per atraure més socis de l’enorme quantitat d’empreses que tenen interès en el mercat brasiler, així com crear més aliances estratègiques que ens permetin ampliar el ventall de serveis i enfortir la nostra influència al Brasil”.

Després de la benvinguda del president, Francisco Arbós destaca “l’enorme il·lusió amb la qual assumeixo aquesta responsabilitat i el meu compromís ferm amb una institució jove però de gran valor i recorregut”. En les properes setmanes el nou director de l’entitat intensificarà el contacte amb els socis per tal de conèixer de primera mà les seves necessitats i suggeriments amb l’objectiu d’apropar la naturalesa dels serveis a les seves especificitats. També iniciarà una ronda de trobades amb diferents institucions públiques i privades per tal d’ampliar la dimensió operativa de la CCBC.

D’aquesta manera Arbós es mostra convençut que “contribuirem eficaçment a que la gran família de la Cambra continuï creixent i que els llaços que uneixen els seus integrants siguin cada vegada més forts”.

Finalment, el president Javier Mirallas ha agraït a l’anterior directora, Daniela Nunes, la seva tasca. Nunes s’ocuparà a partir d’ara de liderar les iniciatives de la CCBC al mercat brasiler.

 

 

 

 

Loading ...

BUTLLETÍ MENSUAL

El teu nom:
El teu email:
Butlletins Publicats NEWSLETTER
Darrer Butlletí →

Entitats Col·laboradores

  • FELIÇ DIA DE LA INDEPENDÈNCIA