Entitats Brasil-Catalunya

logo

La Cambra de Comerç Brasil Catalunya neix del interès d’un grup d’empresaris catalans en afavorir les relacions comercials entre Brasil i Catalunya.

Constituïda com a Delegació per Catalunya de la Cámara de Comercio Brasil-España i amb el suport d’aquesta, és una entitat sense ànim de lucre acollida a la llei d’Associacions de la Generalitat de Catalunya.

Cambra de Comerç Brasil Catalunya
Av. Diagonal, 433 bis 1º2ª
08036 Barcelona
Telf.: 932 092 684
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  -  http://www.cambra-brasilcatalunya.com

 

consulado

El Consolat del Brasil a Barcelona és part integrant de la Xarxa Consular del Ministeri de les Relacions Exteriors del Brasil i presta serveis a ciutadans brasilers i extrangers residents a la seva jurisdicció consular.

Jurisdicció del Consolat del Brasil de Barcelona:

  • Aragó
  • Balears
  • Catalunya
  • Comunitat Valenciana
  • La Rioja
  • Murcia
  • Navarra
  • Pais Basc
  • Principat d'Andorra

Consulado-Geral do Brasil em Barcelona
Avinguda Diagonal, 468 2º
08006 - Barcelona
http://www.brasilbcn.org
Fax: 93 487 26 45

centre cultural brasil

La Xarxa "Rede Brasil Cultural" és formada per 22 centres culturals i prop de 40 lectorats a tot el món. És una forma de promoció de la llengua portuguesa i de la cultura brasilera amb el suport del Ministeri de les Relacions exteriors fá més de 50 anys.

Centro Cultural do Brasil
Passeig de Gràcia, 41 - 3º (Casa Ametller)
Barcelona
http://www.ceb-barcelona.org
Tel.: 93 215 64 86

casa america

La Fundació Casa Amèrica Catalunya és una institució que genera, impulsa, organitza i col·labora en actes, projectes i programes per difondre i intercanviar coneixements de les realitats culturals, econòmiques i històriques dels diferents països de l'Amèrica Llatina amb la finalitat d'ampliar, enfortir i aproximar, des dels diversos àmbits de la cooperació, les relacions entre la comunitat iberoamericana i Catalunya.

Casa Amèrica Catalunya
C/Còrsega, 299, Entresól
08008 Barcelona
http://www.americat.cat/
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Tel.: 932 38 06 61
Fax.: 932 18 43 77

amigos

Fundada en 1974 por brasileños de nacimiento y corazón, la asociación “Amigos do Brasil” conmemorará sus 40 años de existencia el próximo 15 de Noviembre del 2014, coincidiendo con el aniversario de la proclamación de la República Federativa en Brasil.

Associação Amigos do Brasil
C/ Matanzas, 17
Barcelona
www.amigosdobrasilbcn.org/
Tel.: 933 49 14 34

apec

La Associação dos Pesquisadores e Estudantes Brasileiros na Catalunha – APEC, és una ONG autònoma, amb registre legal, oberta, sense ànim de lucre i democràtica. Entre les seves finalitats, desenvolupa accions per facilitar la integració i el desenvolupament acadèmic i personal dels estudiants brasilers a Catalunya.

Reunions els 2ons divendres de cada mes, a les 19:30 al Centro Cultural do Brasil: Passeig de Gràcia, 41 - 3º (Casa Ametller)

Barcelona
www.apecbcn.org/
Tel.: 93 215 64 86

Loading ...

BUTLLETÍ MENSUAL

El teu nom:
El teu email:
Butlletins Publicats NEWSLETTER
Darrer Butlletí →

Entitats Col·laboradores

  • FELIÇ DIA DE LA INDEPENDÈNCIA