ACTES I CONFERÈNCIES

A última edição da CPhI Worldwide, sediada em Barcelona entre os dias 4 e seis de outubro, contou com a presença de uma ampla delegação brasileira. A participação do Brasil no maior evento farmacêutico do mundo se deu através do projeto Brazilian Farma Solutions e foi um sucesso.

L’última edició de la CPhI Worldwide, celebrada a Fira de Barcelona entre els dies 4 i 6 d’octubre, va comptar amb la presència d’una àmplia delegació brasilera. La participació de Brasil a l’event farmacèutic més gran del món, que va ser tot un èxit, es va fer mitjançant el projecte Brazilian Farma Solutions.

La última edición de la CPhI Worldwide, celebrada en Fira de Barcelona entre los días 4 y 6 de Octubre, contó con la presencia de una amplia delegación brasileña. La participación de Brasil en el evento farmacéutico más grande del mundo, que fue todo un éxito, se ha dado a través del proyecto Brazilian Farma Solutions.

Els membres de la Junta de la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya han manifestat el seu optimisme pel nou escenari econòmic de Brasil després del canvi de president. Així ho han dit a la darrera reunió celebrada al restaurant Tribeca de Barcelona.

Després d’actuar com a cònsol general en funcions de Brasil a Barcelona, Fernando Igreja es prepara per deixar la ciutat. Igreja va assumir el càrrec durant el període de transició entre la sortida José Augusto Lindgren, ja retirat del servei diplomàtic, i l’arribada de la nova cònsol Maria Elisa Berenguer, que és des de 2013 l’ambaixadora de Brasil a Bogotà.

En el seu primer viatge internacional després d’assumir la presidència de Brasil, Michel Temer va destacar durant la seva visita a la Xina que el principal objectiu del seu govern és enfortir novament el país i va anunciar que el gegant sud-americà tornarà a créixer gràcies a les reformes fiscals.

El nou govern de Brasil ha anunciat recentment l’apertura de 34 projectes de privatitzacio....

Después de actuar como cónsul general en funciones de Brasil en Barcelona, Fernando Igreja se prepara para dejar la ciudad. Igreja asumió el cargo durante el período de transición entre la salida del cónsul general de Brasil en Cataluña, José Augusto Lindgren, que actualmente es el embajador de Brasil en Lisboa, y la llegada de la nueva cónsul Maria Elisa Berenguer, que es desde 2013 la embajadora de Brasil en Bogotá.

Los miembros de la Junta de la Cámara de Comercio Brasil-Catalunya han manifestado su optimismo por el nuevo escenario económico de Brasil tras el cambio de presidente. Así lo han expresado en la última reunión celebrada en el restaurante Tribeca de Barcelona.

En su primer viaje internacional después de asumir la presidencia de Brasil, Michel Temer enfatizó en su visita a China que el principal objetivo de su gobierno es fortalecer nuevamente el país y anunció que el gigante sudamericano volverá a crecer gracias a las reformas fiscales.

El nuevo gobierno de Brasil anunció recientemente la apertura de 34 proyectos de privatización de empresas públicas y concesiones en los sectores de transporte, infraestructuras y minería. La iniciativa busca impulsar el crecimiento económico del país y la inversión privada.

El president de la CCBC, Javier Mirallas, i el director executiu, Francisco Arbós, han participat a la recepció del Vaixell Escola “Brasil” al Port de Barcelona per celebrar l’arribada de l’embarcació a terres catalanes.

Loading ...

BUTLLETÍ MENSUAL

El teu nom:
El teu email:
Butlletins Publicats NEWSLETTER
Darrer Butlletí →

Entitats Col·laboradores

  • FELIÇ DIA DE LA INDEPENDÈNCIA