COMISIÓN DE TURISMO BRASIL - CATALUNYA

La Comissió de Turisme Brasil-Catalunya, liderada pel seu president, Josep Maria Bagudà, director general de Grup Serhs Hotels, al costat dels membres de la comissió i en col·laboració amb els organismes públics i privats vinculats al sector com són l'Agència Catalana de Turisme , ACCIO; té com a objectiu el de promoure les relacions comercials i de negoci entre el Brasil i Catalunya, per al que ha estipulat les següents accions:

  • La Comissió de Turisme Brasil-Catalunya, mantindrà informats als socis de la Cambra d'aquelles accions, oportunitats, canvis legislatius i incentius que es presentin en el sector tant a Brasil com Catalunya i així mateix quan organitzés Jornades obertes en relació a un tema d'interès sobre el sector, així com de les missions comercials i fires.
  • Traslladarà públicament posicions comunes sobre els temes turístics d'interès mitjançant la Newsletter i altres comunicacions.
  • La comissió incentivarà la participació dels seus membres i dels associats a la Cambra amb independència del lloc de residència mitjançant la rotació de seus i la participació a distància.
  • En les seves reunions fomentarà l'intercanvi de coneixements i idees mitjançant la informació sobre notícies en aquest sector i àrees de vinculació.
  • La comissió promourà quan així sigui d'interès la interrelació amb altres comitès de la Cambra mitjançant la presentació de consultes i / o intercanvi d'idees, o sol·licitant la seva assistència a alguna de les reunions si així es considerés oportú.
  • La comissió participés del Comitè d'Immobiliària i Turisme de la Cambra de Comerç Brasil-Espanya i la mantindrà informada de les accions a realitzar i de les notícies i comunicacions en general.

 

President de la Comissió de Turisme de la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya:

 

SERHS HOTELS (GRUP SERHS)

Josep Maria Bagudà Serenó

Director GeneralMEMBRES:

 

CIRCUIT DE BARCELONA CATALUNYA

Isabel Juarez

Directora Internacional del Circuit de Barcelona Catalunya

 

FREIXENET SA

Pedro Bonet Ferrer

Director de Comunicación 

 

GASTRONOMIC TOUR SPAIN SL

Joaquim Cusido

Gerente

 

GRUPO ARREY

Manuel Arrey Oliver

President

 

HOTUSA

Gerard Moreno

Director Comercial

 

INTERFACE BUSINESS

Raul M Guillan 

Director

 

PORT DE BARCELONA

Manuel J Galán

Cap de Promoció 

 

SABADELL ART

Roberto Navarro

Gerent

 

SINGAPORE AIRLINES

Carles Arsequell

Director ComercialENTIDADES COLABORADORAS:

 

AGENCIA CATALANA DE TURIME

GENERALITAT DE CATALUNYA

Joan Romero 

Director Sudamérica

 

ACCIO 

Josep Maria Boades

Director Brasil

 

 

 

 

Loading ...

BUTLLETÍ MENSUAL

El teu nom:
El teu email:
Butlletins Publicats NEWSLETTER
Darrer Butlletí →

Entitats Col·laboradores

  • FELIÇ DIA DE LA INDEPENDÈNCIA