La CCBC rep la delegació brasilera per l’Smart City Expo World Congress 2016

by admin / 17 fevereiro 2017 / No Comments

L’Opera Samfaina, antiga cafeteria del Teatre Liceu reconvertida en espai gastronòmic, va ser l’escenari del sopar de benvinguda de la delegació brasilera per l’Smart City Expo World Congress 2016, composta per una àmplia representació d’alcaldes -de les ciutats de Rio de Janeiro , Porto Alegre, Manaus, Apareguda de Goiânia, Palmas, Divinópolis i Três rius-, així com del Secretari d’Inclusió Digital del Ministeri de Ciencia, Tecnologia, Innovació i Comunicacions de Brasil, Dr. Américo Bernardes, i de representants de diverses organitzacions públiques i privades.

L’acte, patrocinat per l’empresa Roca i que va ser possible gràcies a Fira de Barcelona i al Front Nacional de Prefeitos (FNP), va comptar amb la presència de la nova Cònsol General de Brasil a Barcelona, ​​ambaixadora Maria Elisa Berenguer. La Cònsol va agrair la presència dels alcaldes brasilers i va destacar que treballarà molt dur per a recuperar la imatge del Brasil a l’exterior i crear grans oportunitats de negocis. Segons ella, encara que resulti indispensable projectar en global, les economies es construeixen des de l’àmbit local.

El president de la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya (CCBC), Javier Mirallas, va agraïr la presència dels alcaldes i dels representants del FNP i va anunciar la seva imminent incorporació a la CCBC com a socis honoraris, amb l’objectiu d’establir vincles entre les ciutats dels dos països germans i els seus potencials inversors.

Xavier Torras, director de màrqueting de Roca, va destacar que es tracta del tercer any que l’empresa patrocina aquest acte, i que Brasil és el segon mercat més rellevant per a l’empresa, amb 11 fàbriques i més de tres mil empleats, la qual cosa mostra la seva ferm compromís amb el país.

També van estar presents a l’acte Joan Aregio, Secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, i Josep Roca, Cap de Projectes del Departament de Promoció Econòmica de Barcelona.

Leave a Reply

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *