FHIOS ha col·laborat amb la iniciativa Coronavirus makers CAT mitjançant IA i Data Science

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 08 juny 2020 / Sense comentaris

FHIOS Smart Knowledge, partner tecnològic de la Cambra de Comerç Brasil Catalunya, ha col·laborat al costat dels experts de l’ICSO@IN3 amb la iniciativa solidària de Coronavirusmakers CAT, una xarxa de makers voluntaris que han creant material sanitari en temps rècord per posar-lo a disposició de els centres de salut, residències de gent gran, etc.

La sinergia entre ICSO@IN3 i FHIOS va donar com a resultat la creació d’una solució basada en la Intel·ligència Artificial i el Data Science que ha permès millorar i optimitzar el lliurament de material sanitari fabricat en 3D per la xarxa de makers.

Aquesta solució ha estat capaç de minimitzar el temps d’exposició dels conductors; maximitzar la càrrega dels vehicles; reduir els temps de lliurament; reduir el cost de combustible i quilòmetres recorreguts així com introduir nous vehicles amb diferents formats (turismes, motos de repartiment, furgonetes, camions i fins i tot drons).

Aquesta iniciativa ha permès posar la tecnologia a el servei de la salut i donar suport a la crisi provocada pel COVID-19. L’equip d’experts implicat en el projecte, liderat per David López, Chief Strategy Manager de FHIOS, i Dídac Lee, president de la companyia, han treballat a contrarellotge perquè la solució logística desenvolupada estigués totalment operativa en un temps rècord.

FHIOS és una consultora digital, pionera en transformació digital, amb més de 20 anys d’existència que dóna feina a més de 150 professionals. Ajuda als seus clients en estratègia digital, màrqueting i publicitat digital, tecnologia avançada aplicada a la construcció i manteniment d’actius digitals, infraestructura cloud i ciberseguretat i disposa d’un centre de serveis continus 7 × 24.