Política de Privacitat

 

Qui és el responsable del tractament de les teves dades?
▪ ASSOCIACIÓ CAMBRA DE COMEC BRASIL CATALUNYA (en endavant “CCBC”)
▪ Domicili: Avinguda Diagonal 433 bis 1r 2a
▪ Correu electrònic: cambra@cambra-brasilcatalunya.com
▪ Telèfon: +34 932.092.684
▪ CIF: G65679052
Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?
Tractem la informació que ens facilites per tal de:
– Gestionar les sol·licituds d’inscripció com a soci.
– Gestionar les sol·licituds de pràctiques o ocupació.
– Donar resposta a les consultes plantejades a través del web.

Per quant de temps conservarem les teves dades?
El període de temps de conservació de les dades personals serà el mínim necessari, i pot conservar-se fins:
– En el cas de les consultes a través del web: fins que se’ls doni resposta i, com a màxim, durant 6 mesos a partir de la recepció de la mateixa.
– En el cas dels postulants a pràctiques o a llocs d’ocupació, en cas que el candidat no sigui seleccionat, es conservaran, com a màxim, durant el termini de dos anys, per incorporar-lo a futures convocatòries, llevat que el candidat sol·liciti el contrari.
– En el cas de les sol·licituds d’inscripció com a soci, mentre duri la relació i, com a màxim, durant el termini de 5 anys, per fer front a possibles obligacions en matèria mercantil o fiscal. L’interessat pot revocar el consentiment en qualsevol moment.
Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?
La base legal per al tractament de les teves dades és la sol·licitud d’informació de l’interessat a través del formulari de contacte, la relació negocial o contractual, en cas de socis i la relació laboral o de pràctiques, en cas de sol·licituds d’ocupació o pràctiques.
A qui comunicarem les teves dades?
Les teves dades personals no seran cedides a tercers, llevat que una llei disposi el contrari.

Com hem obtingut les dades?
Les dades personals que tractem en CCBC procedeixen de les pròpies sol·licituds dels interessats. Les categories de dades que es tracten són dades d’identificació i adreces electròniques. No es tracten dades especialment protegides

Quins drets tens a facilitar-nos les dades?
Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en CCBC es tracten dades personals que els concerneixen, o no.
Tens dret a accedir a les teves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins per els quals van ser recollides.
En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular, pots oposar-te al tractament de les teves dades. CCBC deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Així mateix, CCBC t’informa que podràs exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, i limitació del tractament segons les condicions i límits que preveu la vigent legislació, dirigint un escrit a ASSOCIACIÓ CAMBRA DE COMERÇ BRASIL CATALUNYA, Avinguda Diagonal 433 bis, 1r 2a, 08036 Barcelona, ​​o bé mitjançant correu electrònic a cambra@cambra-brasilcatalunya.com amb la referència: RGPD. En qualsevol cas, hauràs d’aportar còpia del teu DNI, passaport o document equivalent.

En cas de considerar-ho oportú, pots presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades
http://www.agpd.es/portalwebAGPD/CanalDelCiudadano/derechos/index-ides-idphp.php

Política de Galetes

 

La CCBC utilitza galetes de tercers amb la finalitat de mesurar i fer seguiment de l’activitat del Lloc Web.

En fer clic a qualsevol botó, casella de verificació o enllaç contingut en el Lloc Web, omplir un formulari o descarregar qualsevol contingut o fer scroll, l’Usuari manifesta la seva acceptació a l’ús de galetes que fa el Lloc Web i la instal·lació de les mateixes a l’ordinador usat (incloent-hi, els dispositius mòbils i els navegadors) per aquest per accedir i navegar a través del mateix, així com la recollida i el tractament de les dades de caràcter personal de l’Usuari de la manera i finalitats descrites en aquesta política de galetes.

En cas de no estar acord amb aquesta Política de galetes, l’Usuari ha d’abstenir d’utilitzar el Lloc Web i abandonar el mateix de forma immediata.

 

Què és una galeta?

 

Una galeta és un fitxer que es descarrega en el terminal (per exemple, un ordinador, un telèfon mòbil, una tablet,etc.) de l’Usuari quan aquest accedeix a determinades pàgines Web, com per exemple, aquesta. les galetes permeten a aquestes pàgines Web, entre altres coses, monitoritzar, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació de l’Usuari (per exemple, preferències, perfil, claus d’accés, etc.) així com obtenir informació tècnica relacionada amb la navegabilitat de les pàgines Web. Les galetes també contribueixen a la funcionalitat, usabilitat i accessibilitat de les pàgines Web.

Depenent de la funció i finalitat de les galetes, hi ha diversos tipus:

  • Analítiques: Aquestes galetes recullen informació amb la finalitat de permetre als llocs Web realitzar una avaluació de l’ús que fan els usuaris dels mateixos i la seva activitat general així com recopilar dades estadístiques. Les galetes analítiques mesuren i recullen dades del lloc Web (visites, paràmetres de trànsit, clics, pàgines vistes, etc.) per entendre i optimitzar la pàgina Web.
  • Socials: Són necessàries per a les xarxes socials externes (Facebook, Google, Twitter, Pinterest, etc.). La seva funció és controlar la interacció amb els ginys socials dins d’una pàgina Web.
  • Galetes de publicitat i comportamentals.- Recullen informació sobre els hàbits de navegació de l’Usuari i el seu comportament amb la finalitat d’identificar les preferències, gustos i hàbits dins d’un lloc Web específic. Aquestes galetes permeten adequar el contingut de la publicitat en base a l’anàlisi realitzada dels hàbits de navegació de l’usuari i deduint les característiques del mateix com a localització, grup d’edat, gènere.
  • Tècniques.- Són les estrictament necessàries per a la funcionalitat i la navegabilitat d’una pàgina Web, permeten la navegació de l’Usuari a través d’aquesta pàgina o aplicació i la utilització dels seus diferents opcions o serveis.
  • Galetes de personalització.- Són aquelles que permeten als llocs Web conservar determinades preferències (per exemple, la llengua, país, configuració regional, etc.) predefinides per l’usuari en la seva primera visita (i posteriors) en el lloc Web.
  • Galetes de tercers: Les galetes de tercers són titularitat de tercers usades pels llocs Web a fi de gestionar i millorar el contingut i els serveis oferts.

 

Per obtenir més informació sobre les galetes, l’Usuari pot visitar la pàgina Web All About galetes.org, accessible a través del següent enllaç http://www.allaboutgaletes.org/es.

 

Quins tipus de galetes utilitza aquest lloc Web?

 

Galetes analítiques

Google Analytics

La nostra Web utilitza Google Analytics, un servei analític Web prestat per Google, Inc. (d’ara endavant,”Google”),una empresa ubicada als Estats Units. Per tant, les dades recollides i tractades per Google Analytics (incloent l’adreça IP de l’Usuari) podran ser transferits als Estats Units i emmagatzemats en els servidors de Google ubicats en aquest país.

Per mitjà de les Analytics, la CCBC analitza la interacció de l’usuari amb el Lloc Web, fa seguiment dels hàbits de navegació del mateix dins de la mateixa, recull dades de la seva activitat perquè la CCBC pugui mesurar el rendiment d’aquesta.

L’Usuari pot gestionar i bloquejar el tractament de les seves dades de caràcter personal a través de Google Analytics mitjançant la configuració del navegador usat per accedir al lloc Web.

L’usuari pot ampliar la informació aquí continguda sobre Google Analytics fent clic aquí.

D’altra banda, l’Usuari pot desactivar Google Analytics mitjançant la instal·lació d’un complement d’inhabilitació. L’usuari pot obtenir més informació sobre aquest complement fent clic aquí.

 

A la llista següent es detallen les galetes utilitzades al nostre lloc web.

CookieTypeDurationDescription
__gumm_device[pixelRatio]pròpiasessióGaleta de sessió.
__gumm_device[resolution]pròpiasessióGaleta de sessió.
__qcatercers1 anyWordPress permet analitzar el trànsit de la web i a tots els seus usuaris li instal·la inevitablement una galeta d'estadístiques que rastreja i emmagatzema la seva IP en una empresa nord-americana (Automaticc) a través d'un tercer (Quantcast) la seva és una galeta generalment associada a Quantcast, proporcionen el rànquing de llocs web, i les dades que recullen també s'utilitza per a la segmentació de l'audiència.
__stidtercers11 mesosS'utilitza per rastrejar els clics que es produeixen en prémer sobre qualsevol opció de ShareThis
__stidvtercers11 mesosRastreja els perfils socials que té l'usuari.
_gatercers2 anysGaleta de tercer associat amb Google Universal Analytics, relacionat amb el servei d'anàlisi més utilitzat per part de Google. S'utilitza per distingir usuaris únics mitjançant l'assignació d'un número que es genera de manera aleatòria com a identificador de client. Calcula les dades dels visitants, sessions i campanyes per als informes analítics.
_gattercers10 minutsAquest nom de galeta està associat amb Google Universal Analytics, d'acord amb la documentació que s'utilitza per a restringir la taxa de sol·licitud, el que limita la recopilació de dades en llocs d'alt trànsit.
_gidtercers1 diaGaleta de tercer associat amb Google Analytics, per emmagatzemar i actualitzar valors de manera única per a cada pàgina visitada.
_icl_current_admin_language_d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427epròpia1 diaRespon al plugin multiidioma WPML i és el responsable d'identificar l'idioma del navegador de l'usuari per determinar l'idioma a mostrar del web.
_icl_current_languagepròpia1 diaRespon al plugin multidioma WPML i és el responsable d'identificar l'idioma del navegador de l'usuari per determinar l'idioma a mostrar del web.
cookielawinfo-checkbox-necessarypròpia11 mesosUtilitzada per a l'acceptació galetes necessàries.
fpestidtercers6 mesosGaleta necessària per a la utilització de les opcions i serveis de la pàgina web.
fpestidpròpia11 mesosGaleta necessària per a la utilització de les opcions i serveis de la pàgina web
mp_eb4c820161f6ead8054c94e14c144900_mixpaneltercers1 anyGaleta de ShareThis permet als usuaris compartir el contingut en línia que troben a les pàgines web que consideren d'interès.
pubconsent-v2tercers390 diasAquesta galeta és establerta pel servei ShareThis per registrar la seva elecció de galetes. Per a més informació, llegiu l'avís de privadesa de ShareThis. Aquesta pàgina també explica com pot optar per no participar en els aspectes de seguiment de Servei ShareThis si ho desitja.
pxcelBcnLcytercers1 anyGaleta de ShareThis per compartir fàcilment en els llocs socials.
pxcelPage_c010_Btercers1 anyGaleta de ShareThis per compartir fàcilment en els llocs socials.
viewed_cookie_policypròpia1 anyÉs la galeta principal que registra el consentiment de l'usuari per a l'ús de galetes en acceptar i rebutjar. No rastreja cap dada personal i es configura només amb l'acció de l'usuari (acceptar / rebutjar).

 

Com puc desactivar o eliminar les galetes que utilitza aquest lloc Web?

L’usuari pot gestionar l’activitat de les galetes, bloquejar o eliminar-les mitjançant la selecció de la configuració apropiada del navegador emprat de navegació en el lloc Web. En cas contrari, la navegació pel lloc Web per part de l’Usuari implica la seva acceptació de l’ús de les mateixes d’acord el aquí exposat.

 

●      NAVEGADORS PC:

Mozilla Firefox: En cas d’utilitzar el navegador Mozilla Firefox, l’Usuari pot obtenir informació sobre com bloquejar l’ús de galetes i eliminar-les fent clic aquí.

Internet Explorer: En cas d’utilitzar el navegador Internet Explorer, l’Usuari pot obtenir informació sobre com bloquejar l’ús de galetes i eliminar-les fent clic aquí.

Google Chrome: En cas d’utilitzar el navegador Google Chrome, l’Usuari pot obtenir informació sobre com bloquejar l’ús de galetes i eliminar-les fent clic aquí.

Apple Safari: En cas d’utilitzar el navegador Apple Safari, l’Usuari pot obtenir informació sobre com bloquejar l’ús de galetes i eliminar-les en la versió Safari 6/7 (Mavericks) fent clic aquí i en la versió Safari 8 (Yosemite) aquí.

Opera: En cas d’utilitzar el navegador Opera, l’Usuari pot obtenir informació sobre com bloquejar l’ús de galetes i eliminar-les fent clic aquí.

 

●      NAVEGADORS DISPOSITIUS MÒBIL:

IOS: L’Usuari pot obtenir informació sobre com bloquejar l’ús de galetes i eliminar-les en Opera fent clic aquí,a Safari aquí ia Google Chrome aquí.

Android: L’usuari pot obtenir informació sobre com bloquejar l’ús de galetes i eliminar-les en Mozilla Firefox fent clic aquí i a Google Chrome  aquí.

Windows Phone 7: L’Usuari pot obtenir informació sobre com bloquejar l’ús de galetes i eliminar-les fent clic aquí.

Windows Phone 8: L’Usuari pot obtenir informació sobre com bloquejar l’ús de galetes i eliminar-les fent clic aquí

Windows Phone 10: L’Usuari pot obtenir informació sobre com bloquejar l’ús de galetes i eliminar-les fent clic aquí.

 

El bloqueig, la deshabilitació o l’eliminació de les galetes utilitzades per la CCBC al lloc Web pot afectar la plena funcionalitat del mateix; fent que alguns serveis o funcions del Lloc Web no estiguin disponibles.