Benvolguts,

És un gran plaer per a mi donar-vos la benvinguda a aquest espai de trobada entre dos països germans, Brasil i Catalunya, el principal objectiu del qual és fomentar les seves relacions comercials i oferir un ampli portfoli de serveis tant a les empreses catalanes presents al Brasil com a les empreses brasileres que volen instal·lar-se a Catalunya directament o com a porta d’entrada a Europa.

Els socis fundadors treballen des de la seva creació, a finals de 2011, en la consolidació d’un projecte que gaudeix del suport d’institucions tan rellevants com la Generalitat de Catalunya, el Consolat General de Brasil a Barcelona, ​​Foment del Treball, la Cambra de Comerç , Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona, ​​diferents cambres locals i regionals així com les cambres estrangeres amb implantació a Catalunya, i finalment organismes públics amb objectius similars, com ACCIÓ o Barcelona Activa.

Constituïda com a entitat sense ànim de lucre acollida a la Llei d’Associacions de la Generalitat de Catalunya,  gaudeix també del beneplàcit de totes aquelles institucions estatals que es troben en l’àmbit de les relacions comercials entre Brasil i Espanya.

La Cambra de Comerç Brasil-Catalunya té el propòsit de contribuir a la internacionalització de l’empresa catalana enfocant-se en un mercat immens en el qual hi ha grans oportunitats de negoci i amb el qual compartim llaços polítics, econòmics i culturals que venen de molt lluny . A més, volem ser també el punt de suport d’aquelles empreses brasileres que hagin sabut identificar les oportunitats existents a Catalunya, tenint en compte la seva tradició com a motor econòmic d’Espanya.

Us convido a que ens conegueu i desitjo que aquest espai interactiu us resulti d’utilitat.

Javier Mirallas
President de la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya

 

Benvolguts,

El treball conjunt i estratègic de la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya amb empresaris i institucions ha estat fonamental per enfortir encara més els vincles comercials entre els dos territoris. En un món on la col·laboració internacional és essencial, la Cambra continua sent un motor clau del desenvolupament econòmic, generant networking, proporcionant informació empresarial crucial, organitzant esdeveniments i representant els interessos comercials dels seus membres davant les autoritats i al mercat.
Aquest 2024, reafirmem el nostre compromís de continuar sent un pont sòlid entre Brasil i Catalunya, així com de continuar impulsant el networking i les relacions comercials per afavorir les oportunitats de negoci. L’èxit de la Cambra depèn de tots i treballant braç a braç seguirem assolint nous objectius i consolidant la nostra posició com a líders en l’intercanvi bilateral entre Brasil i Catalunya.
Vull agrair sincerament a tothom la seva dedicació i col·laboració continuada. A més, m’agradaria donar un agraïment especial a l’equip de la Cambra, al Consolat del Brasil a Barcelona, ​​als membres de la Junta Directiva i al nostre president, Sr. Javier Mirallas, pel seu suport incansable i confiança en la meva feina.
Moltes gràcies i seguim endavant!

Vivian Feher
Directora Executiva de la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya

 

Benvolguts,

La Cambra de Comerç Brasil-Catalunya és soci estratègic del Consolat General del Brasil a Barcelona en accions per impulsar el comerç bilateral i promoure la imatge del Brasil com a destinació segura per a les inversions catalanes. Des de que vaig assumir el càrrec al Consolat General, l’agost del 2023, hem enfortit la nostra relació per facilitar els negocis i apropar entitats d’ambdós països, amb un èmfasi especial en el segment tecnològic.

A més de la nostra herència de cooperació i afinitats culturals i lingüístiques, també hi tenim relacions polítiques i econòmiques molt importants. L’acord d’Associació Estratègica es va establir fa 20 anys. El nostre comerç bilateral mostra un gran dinamisme. Espanya s’ha consolidat com el 2n inversor estranger al Brasil, amb més de 1.000 empreses, en els sectors més diversos de l’economia com les finances, telecomunicacions, construcció civil, infraestructures i turisme. També hi ha un nombre creixent d’empreses brasileres que s’instal·len a Espanya per accedir no només al mercat local, sinó també per expandir les activitats al mercat comú europeu.

Tot i els enllaços tradicionals, encara queda molt potencial per explorar. Tant la Cambra com el Consolat General són entitats amb les quals els empresaris poden comptar per navegar en aquests dos universos d’oportunitats que són Brasil i Espanya.

Ambaixador Pedro Henrique Lopes Borio
Cònsul General de Brasil a Barcelona
President d’Honor de la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya