La Cambra de Comerç de Brasil Catalunya té com a objectiu promoure i donar suport al desenvolupament econòmic i comercial entre el Brasil i Catalunya, de forma bilateral. Com a resum, promovem els aspectes següents:

Networking i Relacions Empresarials: Facilitem la creació de xarxes entre empreses locals i internacionals, fomentant la interacció i col·laboració per impulsar oportunitats de negoci ia més a més el networking a través dels nostres esdeveniments de contingut actual, rellevant i d’interès per a les empreses. Donem suport als emprenedors ia les start ups.

Intercanvi d’informació: Proporcionem informació rellevant sobre l’entorn empresarial, canvis legislatius al Brasil i/o Catalunya, oportunitats d’inversió i altres aspectes econòmics que afecten les empreses. Aquest any tractarem de forma trimestral la Reforma Tributària de Brasil amb els millors experts per portar-vos tota la informació de primera mà en exclusiva per als nostres membres associats.

Events i Conferències: Organitzem esdeveniments, seminaris i conferències que permeten a les empreses compartir coneixements, experiències, casos d’èxit, aprendre sobre tendències del mercat i establir contactes comercials. Actuem també com a departament extern d’esdeveniments de les empreses associades per organitzar els esdeveniments interns sol·licitats amb preus preferencials.

Promoció Comercial: Desenvolupem campanyes i estratègies per promoure els productes i serveis de les empreses associades al Brasil i Catalunya.

Assessorament Empresarial: Oferim serveis d’assessorament i suport a empreses, especialment a aquelles que busquen expandir-se o establir-se a la regió – suport a la internacionalització.

Resolució de Conflictes: Actuem com a mediadors en casos de disputes comercials entre empreses associades, brindant un marc per a la resolució de conflictes.

Representació davant d’Autoritats: Representem els interessos comercials dels nostres membres davant d’autoritats locals i governamentals, advocant per polítiques que beneficiïn el sector empresarial.

Formació i Desenvolupament: Organitzem programes de capacitació i desenvolupament empresarial per enfortir les habilitats i coneixements dels professionals. Disposem d´un banc de CV de professionals amb experiència laboral al Brasil i Espanya.

Innovació i Tecnologia: Fomentem l’adopció de tecnologies i innovacions que impulsin la competitivitat de les empreses brasileres i catalanes.

Sostenibilitat i Acció Social: Brindem suport als projectes sostenibles i d’acció social, facilitant recursos i orientació per al seu establiment i creixement als dos territoris.

Club de Negocis: Promoure el flux de negocis entre el Brasil i Catalunya, amb millors pràctiques, fomentant l’intercanvi d’informació i contribuint al desenvolupament de les empreses participants.

Marca: Exposició de marca i construcció de reputació.

Internacionalització d’empreses.