La CCBC i MAPFRE signen un conveni de col·laboració per a oferir avantatges al seus socis

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 29 octubre 2020 / Sense comentaris

Les dues entitats col·laboren amb l’objectiu de promoure facilitats tant a particulars com a empreses.

La Cambra de Comerç Brasil-Catalunya (CCBC) i MAPFRE han signat un acord de col·laboració que permet als socis de la CCBC obtenir avantatges en la contractació d’assegurances.

L’oferta està dirigida per una banda a particulars, incloent, entre altres, assegurances de vida, salut, accidents, jubilació, estalvi, inversió, protecció de patrimoni, automòbils, llar, responsabilitat civil i familiar, etc. I per l’altre a les empreses sòcies de la Cambra, que també es poden beneficiar dels descomptes, ja que l’acord contempla solucions destinades a cobrir els riscos de la seva activitat i altres més específiques per als empleats d’aquestes empreses, com els plans de retribució flexible.

A més, MAPFRE ofereix la possibilitat de realitzar una anàlisi gratuïta de l’empresa destinada a conèixer els riscos de l’activitat, amb l’objectiu d’oferir solucions que ajudin a mitigar-los.

MAPFRE, compta amb més de 715.100 clients a Catalunya, al voltant de 750 empleats i més de 365 oficines on ofereix un servei proper i personalitzat.

Si vols més informació, escriu-nos a cambra@cambra-brasilcatalunya.com.