El Club 23 i la CCBC signen un conveni de col·laboració

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 06 Maig 2021 / Sense comentaris

El passat 14 d’abril, el Club 23 i la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya van signar un conveni de col·laboració a la seu del Club 23 amb l’objectiu d’impulsar les relacions entre els membres d’ambdues organitzacions. Complementàriament, ambdues institucions treballaran per divulgar els beneficis que ofereixen als seus associats, amb l’objectiu d’afavorir el seu creixement mutu i d’incrementar la seva oferta d’activitats.

Amb la signatura d’aquest conveni, el Club 23 passa a ser soci honorari de la CCBC. Així mateix, la CCBC entra a formar part de Club 23 com a membre de ple dret, i podrà utilitzar les seves instal·lacions per realitzar presentacions, conferències o esdeveniments socials.

Van signar l’acord Oscar Alias, president de Club 23, i Javier Mirallas, president de la CCBC.