Mato Grosso, una terra d’oportunitats | Revisió dels actius i dels sectors amb major potencial de benefici

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 06 octubre 2020 / Sense comentaris
Quan:
4 novembre, 2020 @ 5:00 pm – 6:30 pm Europe/Madrid Franja horària
2020-11-04T17:00:00+01:00
2020-11-04T18:30:00+01:00
On:
Zoom
Contacte:
Cambra de Comerç Brasil Catalunya
Mato Grosso, una terra d’oportunitats | Revisió dels actius i dels sectors amb major potencial de benefici @ Zoom

La covid-19 ha portat una crisi sense precedents en la nostra història, que ens està conduint cap a un escenari de recessió econòmica important a nivell global però que també portarà oportunitats comercials que no poden passar desapercebudes.
L’estat de Mato Grosso és el tercer estat més extens del Brasil i la seva major economia agrícola, amb un PIB que suposa gairebé el 2% del de Brasil per a col·locar-se en el lloc nº13 entre els estats brasilers. Mato Grosso destaca per les seves quantioses exportacions de soja triturada, farina de soja, cereals en gra, carn (bou i pollastre), productes tèxtils, fusta, metalls i pedres precioses. A més, la seva avançada agroindústria, la seva mà d’obra qualificada i l’excel·lent clima de negocis que es respira fan d’ell un estat amb enormes oportunitats de negoci.

Per parlar de tot això, la Cambra de Comerç Brasil-Espanya i la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya celebren un webinar que comptarà amb la participació de panelistes de primer nivell. Ens acompanyaran el secretari adjunt de Desenvolupament de l’Ecosistema Emprenedor del govern de Mato Grosso, Celso Paulo Banazeski, i Alexandre Furlán, director de la Confederació Nacional d’Indústries, CNI, vicepresident per Amèrica Llatina de l’Organització Internacional de Empleadores, OIE, i empresari local de referència, per oferir-nos una visió panoràmica de les oportunitats en aquest estat. A més, comptarem amb la participació de Rafael Pimenta, de Galdino & Coelho, qui ens parlarà sobre el clima de negocis i la seguretat jurídica a Mato Grosso juntament amb dos especialistes en aquesta regió, com són Ussiel Tavares i Eduardo Tess. Finalment, el nostre soci Pau Artigas, màxim responsable de l’empresa de comerç de cotó Artigas do Brasil, i Camilla Bortoletto de Contemar Ambiental, presentaran dos casos d’èxit d’activitat empresarial espanyola en un estat ple d’oportunitats.


Programa:

17’00 Benvinguda als participants, a càrrerc de Antonio del Corro, director ejecutivo de la Cámara de Comercio Brasil-España i Francisco Arbós, director executiu de la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya.
17’10 Oportunitats de negoci a Mato Grosso: revisió dels actius i dels sectors amb major potencial de benefici.

Intervenen:
Celso Paulo Banazeski, Secretari Adjunt de desenvolupament de l’Ecosistema Emprenedor del govern de Mato Grosso.
Alexandre Furlán, vicepresident per Amèrica Llatina de l’Organització Internacional de Treballadors, OIE.

17’30 El clima de negocis a Mato Grosso.

Intervenen:
Rafael Pimenta, soci de Galdino & Coelho.
Ussiel Tavares i Eduardo Tess, advocats.

17’45 Un caso d’èxit d’empresa espanyola a Mato Grosso.

Intervenen:
Pau Artigas – Artigas do Brasil.
Camilla Bortoletto – Contemar Ambiental.

18:00 Torn de preguntes.


Data: dimecres 4 de novembre de 2020

Hora: 17’00 España |  13’00 São Paulo | 12’00 Cuiabá


Inscripcions