Webinar: La comunicació en temps del coronavirus

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 26 Març 2020 / Sense comentaris
Quan:
30 Març, 2020 @ 2:00 pm – 3:00 pm Europe/Madrid Franja horària
2020-03-30T14:00:00+02:00
2020-03-30T15:00:00+02:00
On:
Hangouts Meet
meet.google.com/yus-gzgq-brr
Preu:
Gratuït
Contacte:
Cambra de Comerç Brasil Catalunya

Vivim dies molt difícils. A l’emergència sanitària que ha provocat el confinament s’afegeix una situació econòmica preocupant. Les empreses han hagut de reformular la seva operativa i estratègies en temps rècord, adaptant-se a una situació inesperada de durada indeterminada. En el context actual, és especialment important per a les empreses tenir cura de la comunicació, tant interna com externa, per transmetre de forma eficient, veraç i transparent els canvis implementats i el desenvolupament de la seva activitat en les seves actuals circumstàncies. Avui més que mai, la comunicació és crucial per mantenir la confiança dels clients, proveïdors, inversors, empleats, col·laboradors i, en general, totes aquelles persones que formen part del dia a dia de les empreses.
La CCBC t’ofereix la possibilitat de participar en un seminari virtual en el qual compartirem bones pràctiques en comunicació de la mà de Joan López-Alegre, CEO de l’agència Strategycomm i gran expert en aquest àmbit. Esperem comptar amb la teva participació.
Joan López Alegre és director de comunicació i emprenedor especialitzat en la gestió d’informació en entorns complexos: comunicació de crisi, public affairs, nous serveis de comunicació. És fundador i CEO de Strategycomm, agència de comunicació amb implantació a Barcelona, ​​Madrid i València i amb més de 50 clients a nivell nacional i europeu. Participa habitualment en mitjans de comunicació (RTVE, Grup Godó, El Mundo …) i exerceix la docència en diferents universitats (UAO CEU, UAB i UPF).

 

Inscripcions: comunicaciones@cambra-brasilcatalunya.com