Extensa delegació brasilera participa a la major fira farmacèutica del món, la CPhI Worldwide

por admin / 17 febrer 2017 / Sense comentaris

L’última edició de la CPhI Worldwide, celebrada a Fira de Barcelona entre els dies 4 i 6 d’octubre, va comptar amb la presència d’una àmplia delegació brasilera. La participació de Brasil a l’event farmacèutic més gran del món, que va ser tot un èxit, es va fer mitjançant el projecte Brazilian Farma Solutions.

Creat per l’Associació Brasilera de la Indústria Farmoquímica i d’Insumos Farmacéuticos (Abiquifi), conjuntament amb l’Agència Brasilera de Promoció d’Exportacions i Inversions (Apex-Brasil), el projecte Brazilian Farma Solutions té com a principal objectiu promoure la internacionalització dels sector farmoquímic i farmacèutic brasilers. Durant la fira, el projecte va promoure debats amb especialistes i sessions per a generar aliances comercials i networking.

Alguns expositors de Brasil, entre ells Blanver, Eurofarma i Cristália, van despertar molt d’interès entre els visitants. Fundada el 1984, la multinacional Blanver està especialitzada en la fabricació de matèries primes i medicaments farmacèutics. Va participar a la CphI Worldwide per 18ª vegada consecutiva. Eurofarma i Cristália, dues de les empreses farmacèutiques de major dimensió de Brasil, van disposar d’un espai propi a l’estan de Brasil..

Aquest any, la CphI Worldwide va aplegar 37 mil professionals del sector i 2.500 expositors de 150 països. És la primera vegada que aquesta fira es celebra a Barcelona.

Respondre

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *