L’alcalde de Palmas, capital de l’estat brasiler de Tocantins, visita la seu de la CCBC

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 12 juliol 2017 / Sense comentaris

El divendres 9 de juny a la tarda, l’alcalde de la ciutat brasilera de Palmas, Carlos Amastha, va visitar la seu de la CCBC per participar en una reunió amb diversos socis de la Cambra per parlar de les oportunitats de negocis existents a la capital de l’ estat de Tocantins. Durant la trobada, Amastha va destacar que es tracta d’una ciutat amb només 28 anys d’antiguitat que alberga un gran potencial en l’àrea de logística, ja que està a només 24 km de la carretera Nord-Sud, i molt ben situada respecte a la Est-Oest . La ciutat ofereix també recursos variats com la pinya, el sucre, la soja i fins i tot piscifactories de peix de riu molt apreciat a São Paulo.