Smart City Expo World Congress, el major esdeveniment mundial sobre ciutats intel·ligents

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 13 juliol 2017 / Sense comentaris

Des de fa set anys, Barcelona és la capital mundial de les smart cities. Cada mes de novembre, Fira de Barcelona organitza l’esdeveniment més important a nivell internacional dedicat al sector de les ciutats intel·ligents, que en la seva edició de 2016 va comptar amb la participació de més de 17.000 visitants, 600 expositors i 420 ponents i representants municipals de més de 700 ciutats. Es tracta d’un espai on debatre sobre els principals reptes urbans i compartir solucions amb l’objectiu de construir societats i entorns més sostenibles.

El món s’està tornant cada vegada més interdependent, i les ciutats han d’actuar juntes per combatre reptes similars, d’entre els quals el creixement de la població i la concentració en les ciutats, el canvi climàtic, la congestió del trànsit, la manca d’habitatge o la integració dels immigrants i els refugiats. En aquest sentit, les ciutats estan més ben posicionades per atendre les necessitats de la gent i resoldre problemes globals. Donada la necessitat de fer cada vegada més amb menys recursos, les ciutats necessiten suport financer per millorar les infraestructures i atendre els serveis bàsics. Smart City Expo World Congress és el punt de trobada de governs, empreses, emprenedors i centres de recerca, on les ciutats interactuen per tal de compartir els seus projectes i trobar noves solucions. S’ha convertit en una gran plataforma de connexió de les ciutats amb la indústria que treballa en el seu benefici.

En la seva edició de 2017, que se celebrarà del 14 al 16 de novembre, el congrés reunirà més de 400 influenciadors i innovadors de tot el món per compartir coneixement i debatre sobre els reptes que estan afrontant les ciutats i que s’engloben en les diferents àrees que s’abordaran al congrés: governabilitat, mobilitat, seguretat, economia circular, sostenibilitat, societat, gestió de dades i tecnologia.

Com a membre de la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya, gaudeixes de condicions especials per a participar en aquest important esdeveniment. Contacta’ns per informar-te.

 

Clica a la imatge per accedir al web del Smart City Expo World Congress