Brasil, protagonista a l’IoT Solutions World Congress

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 22 setembre 2017 / Sense comentaris

Entre els  dies 3 i 5 d’octubre es va celebrar a Fira de Barcelona la fira IoT Solutions World Congress, l’esdeveniment mundial líder de la indústria Internet of Things (IOT) on es troben els professionals del sector més innovadors i influents per compartir coneixement i per explicar com l’ IOT està afectant la indústria manufacturera, la salut, l’energia, el transport, la construcció, les infraestructures, l’agricultura, la mineria o l’hoteleria.

En el marc d’aquest important esdeveniment, es va celebrar el dia 2 d’octubre al recinte de Fira de Barcelona a Gran Via, una conferència en la qual diferents organismes dels sectors públic i privats del Brasil van mostrar per primera vegada a Barcelona les polítiques que s’estan aplicant al país i les oportunitats de negoci existents. Aquest esdeveniment organitzat per la Associação Brasileira de Internet das Coisas (ABINC), associació que aplega les empreses del sector al Brasil, va comptar amb el suport del Ministeri de Ciència, Tecnologia, Innovació i Comunicacions de Brasil, del Consolat General de Brasil a Barcelona , del Banco Nacional de Desenvolvimento do Brasil (BNDES) i d’organismes com la pròpia Cambra de Comerç Brasil-Catalunya, Acció o ICEX.

El Director de la CCBC, Francesc Arbós, va participar com a ponent a l’esdeveniment per parlar de la tasca que està realitzant la CCBC en la promoció de les empreses catalanes del sector IoT al Brasil, tenint com a una de les principals iniciatives el Cluster Universitat-Empresa Brasil-Catalunya, un entorn de transferencia de coneixement on participen universitats, parcs científics i tecnològics i empreses d’ambdós costats de l’Atlàntic. També va informar de que la propera missió comercial de la CCBC al Brasil posarà el focus al sud del país, on la penetració tecnológica és més elevada.