La CCBC lliura els seus Premis d’Honor durant el Sopar de Nadal

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 05 desembre 2017 / Sense comentaris

La Cambra de Comerç Brasil-Catalunya (CCBC) va celebrar el passat 30 de novembre el seu tradicional Sopar de Nadal, en el qual va lliurar per primera vegada els seus Premis d’Honor a determinades empreses i personalitats que han destacat per la seva tasca al 2017. La trobada, que va tenir lloc al restaurant Can Xurrades de Barcelona, ​​va ser presidit per la Cònsol General de Brasil a Barcelona, ​​Ambaixadora Maria Elisa Berenguer, i va comptar amb la presència d’una àmplia representació de socis de l’CCBC.

La benvinguda va correspondre a Javier Mirallas, president de la CCBC, qui en el seu discurs va destacar que tots els socis són mereixedors dels premis que concedeix per primera vegada la CCBC. “Aquesta és simplement una manera de retribuir el suport incondicional de tots aquells que han cregut en el nostre projecte i en formen part. Gràcies a ells, seguirem creixent el 2018 i concentrarem la nostra activitat en accions de valor per als nostres socis “, va afirmar.

Seguidament, Mirallas va passar la paraula a l’Ambaixadora Maria Elisa Berenguer, qui va felicitar la CCBC pel magnífic treball que està desenvolupant. “Durant aquest primer any a Barcelona, ​​he estat testimoni de l’enorme treball que realitza la CCBC en la promoció econòmica del Brasil, en un moment ple de dificultats. Aquest suport té per a mi un gran significat, de tal manera que ens sentim còmplices en aquesta tasca d’apropament entre el Brasil i Catalunya “, ha destacat.

Abans de donar pas al lliurament de premis, el Director Executiu de la CCBC, Francisco Arbós, va aprofitar per destacar que la CCBC està organitzant una missió al sud del Brasil per a la primera meitat de 2018, en la qual es concedeix especial importància als sectors d’alt component tecnològic, que són els que han de afegir valor a l’economia brasilera.

En aquest primer lliurament de premis, es va reconèixer a les següents entitats i persones:

Josep Rivera Hernández va ser guardonat com a “Directiu de l’Any 2017” per l’excel·lència professional i personal que caracteritzen el seu treball, i per la seva implicació en les activitats de la CCBC al llarg de l’any.

El Grup Roca va ser premiat com a “Empresa de l’Any 2017” pel prestigi assolit en els seus cent anys d’història i en agraïment per les contribucions realitzades a la CCBC “.

Ramón Massons Llobet va ser reconegut “Soci de l’Any 2017” per la seva fidelitat i dedicació a la CCBC, i en agraïment per les valuoses aportacions i iniciatives que realitza de manera continuada.

Finalment, Casa Amèrica Catalunya ha estat premiada com “Entitat Cultural de l’Any 2017” per la seva valuosa tasca en la promoció cultural dels països d’Amèrica Llatina, entre ells el Brasil, i per estrènyer vincles entre els dos costats de l’Atlàntic. Va recollir el Premi seu director, Antoni Traveria.

Els socis que van assistir a aquest esdeveniment tan especial van poder gaudir d’un ambient festiu que va servir per estrènyer lligams i acomiadar l’any, acompanyats d’un excel·lent menú del xef Rafa Martínez. A la trobada va assistir Regina Monteiro, qui ha estat designada recentment per l’alcalde de Són Paulo, João Doria, per dissenyar un Pla Director de Paisatge Urbà per a la ciutat.