La CCBC torna al Brasil el 2018

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 05 desembre 2017 / Sense comentaris

L’actual conjuntura econòmica del Brasil, caracteritzada per una recuperació de la confiança i un retorn al camí del creixement econòmic, és el marc idoni per a realitzar una missió empresarial amb l’objectiu d’ajudar les empreses participants a abordar un mercat de gran rellevància , incrementar-hi la seva presència i/o accedir a projectes concrets.

El sector tecnològic és un dels que presenten millors perspectives de cara als propers anys, ja que el creixement s’estima en un 2% per al 2017 i en un 4% per al 2018. Diversos estudis elaborats per especialistes consideren que es tracta d’un dels sectors amb més oportunitats de negoci al país. D’altra banda, el creixement d’indústries exportadores tradicionals com l’agroindústria, ofereixen oportunitats a empreses que comercialitzen tecnologies aplicades.

Per tot això, hem decidit focalitzar la nostra propera missió en el sud del país, doncs es tracta d’una regió de gran penetració tecnològica. Els estats de Paraná i Rio Grande do Sul seran en aquesta ocasió els protagonistes, ja que les seves capitals s’han convertit en els últims anys en tot un exemple de bones pràctiques en el desenvolupament d’una economia de valor afegit en la qual la tecnologia està jugant un paper molt rellevant.

Una oportunitat única per construir nous ponts amb el Brasil.

Presentació en PDF