La CCBC va tenir una participació molt activa en el Mobile World Congress

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 26 Març 2018 / Sense comentaris

Durant la fira, el director executiu de la CCBC, Francesc Arbós, va mantenir reunions amb les empreses brasileres que van participar al congrés, amb l’objectiu de conèixer els seus productes i serveis i d’ajudar-les a penetrar en el mercat espanyol. Diverses d’elles van mostrar interès en adherir-se a la CCBC, havent-hi una d’elles formalitzat ja la seva adhesió. Es tracta de Senha Segura, que comercialitzen una solució d’autenticació digital que compta amb grans clients al Brasil.

Un cop finalitzat el congrés, la CCBC va celebrar a la seva seu un esmorzar informatiu amb el secretari de Telecomunicacions del Govern Federal de Brasil, André Borges, qui en la seva intervenció va desgranar els plans i actuacions del govern brasiler en matèria de telecomunicacions. Va destacar la recent posada en òrbita del primer satèl·lit brasiler, que permetrà un millor accés dels brasilers a la banda ampla, les importants accions realitzades per assegurar la major cobertura de xarxa al país, que esperen arribi al 75% dels municipis en el proper any, i els projectes que s’estan impulsant en l’àmbit de les ciutats intel·ligents i l’internet de les coses. Una nombrosa representació de socis tecnològics de la CCBC van tenir oportunitat de conversar amb el secretari.

Com a colofó ​​d’aquesta participació al MWC, el President i el Director Executiu de la CCBC van tenir l’immens honor de participar en la recepció que l’Ambaixadora Maria Elisa Berenguer va oferir a la delegació d’autoritats brasileres, entre les quals es comptaven, a més del Secretari de Telecomunicacions, el Governador de Piauí, Wellington Dias, i el secretari de Política Informàtica del Govern Federal de Brasil, Thiago Camargo Lopes. Van assistir a la trobada diversos socis de referència de la CCBC, com Alejandro Colldefors, Responsable de Relacions Institucionals d’Abertis, Josep Rivera, Director General d’Idom a Catalunya, i Josep Miquel Piqué, President de XPCAT i President Honorari del Clúster Universitat-Empresa Brasil- Catalunya,