El Comitè de Tecnologia de la CCBC celebra la seva segona conferència per seguir parlant de digitalització

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 30 Maig 2018 / Sense comentaris

Per donar continuïtat a l’agenda del seu recentment creat Comitè de Tecnologia, el passat 10 de maig la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya i l’empresa brasilera Stefanini van realitzar al Círculo Ecuestre de Barcelona la jornada “Del paper al Digital: desafiaments i estratègies per superar-los amb casos pràctics “. Diverses personalitats i experts del sector tecnològic van participar en una trobada inaugurada pel president de la CCBC, Javier Mirallas, i pel CIO de Stefanini per al mercat EMEA, Manuel Frade, que va estar acompanyat per José da Penha, CEO per a la Península Ibèrica, i per Xavier García Ros, responsable per a Catalunya.

El Directe Global d’Innovacions i Negocis Digitals de Stefanini, Breno Barros, va parlar sobre els impactes de la transformació digital en alguns sectors de mercat i sobre com fer per superar-los a través del canvi de mindset. Barros va presentar també casos d’èxits de Stefanini per exemplificar com ha de ser l’adopció del nou model d’innovació i noves tecnologies disruptives. Seguidament, es va celebrar una xerrada oberta que va entusiasmar al nombrós públic que va assistir a l’esdeveniment.

El Comitè Tecnològic ha nascut de la voluntat de diferents socis de la CCBC d’impulsar sinergies, fomentar l’esperit emprenedor dins el clúster d’empreses i promoure la transformació digital dels models de negoci tradicionals.