El FC Barcelona s’alia amb la CCBC amb la signatura d’un conveni per desenvolupar projectes conjunts

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 17 juliol 2018 / Sense comentaris

Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona, i Javier Mirallas, president de la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya (CCBC), han signat aquest dilluns un acord de col·laboració per tal d’impulsar projectes conjuntament i que suposa l’entrada del FC Barcelona a la familia de la CCBC. Aquest conveni té un objectiu estratègic, ja que el Brasil és un dels motors comercials del club blaugrana i compta amb milions de seguidors del Barcelona.

En l’acte de signatura també han participat per part del FC Barcelona Òscar Grau, director executiu del Club, i per part de la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya, el seu director general, Francesc Arbós; el responsable de la Comissió de Tecnologia, Manel Serrano, i el de Relacions Internacionals, Ramon Massons.