Cuatrecasas aconsegueix el premi de FT Innovative Lawyers al despatx més innovador de l’Europa continental

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 16 octubre 2018 / Sense comentaris
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Cuatrecasas és una de les firmes europees líders en innovació legal segons la prestigiosa publicació Financial Times Innovative Lawyers. Per a l’edició de 2018, el jurat ha reconegut al despatx presidit per Rafael Fontana com la signatura més innovadora a Europa (fora del Regne Unit) i sobresurt en les categories especials de “Strategy & Changing behaviours” i “Collaboration”. A més, també destaca en “New products & services”, “Technology” i “New business & service delivery models”.

Jorge Badia, director general d’Cuatrecasas, és un dels 10 advocats més innovadors a Europa per emprendre la transformació a la firma, especialment amb el canvi del model d’avaluació dels professionals, l’impuls a les polítiques de diversitat i igualtat i donar més veu a les noves generacions. Per tot això, el despatx es situa en la desena posició en el rànquing de les firmes més innovadores a Europa, sent la primera no anglosaxona del rànquing d’enguany.

Cuatrecasas ha rebut dos premis en les categories de “Strategy & changing beahviours” i “Collaboration”. La primera, per Cuatrecasas Ventures, la societat inversora en startups i en iniciatives de LegalTech. La segona, per les sinergies de Cuatrecasas amb Ogayar, que combina coneixement legal i anàlisi de dades per a la indústria cítrica espanyola. La firma ha aconseguit també la qualificació de “Highly Commended” en la categoria de “New products & services”, gràcies a un aplicatiu que permet mesurar el risc en operacions de fiscalitat, segons el tipus d’impost i l’any. En el terreny fiscal, la firma destaca en “New business & service delivery models”. Cuatrecasas va formar part del reduït nombre d’empreses adherides al projecte pilot de l’Administració Tributària (AEAT) i SAP per a la implementació del Subministrament Immediat d’Informació (SII) en l’IVA.

Finalment, en la categoria “Technology” la firma ha apostat per la Intel·ligència Artificial per transformar el negoci en favor de la productivitat i l’eficiència, especialment en àrees com la immobiliària. És el cas d’un aplicatiu basat en el sistema de machine learning doXray per a operacions de Due Diligence i registre massiu de dades.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.