Dinar amb Pere Navarro, Delegat Especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 30 octubre 2018 / Sense comentaris

Per donar continuïtat a la seva agenda de dinars de negocis, la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya (CCBC) va celebrar el passat 23 d’octubre un dinar amb Pere Navarro, Delegat Especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB). La trobada, que va tenir lloc a l’Hotel Rivoli de Barcelona, ​​va comptar amb la presència d’una nodrida representació de l’entorn empresarial de la CCBC.

Durant la seva exposició, Pere Navarro va destacar que el seu principal objectiu al capdavant la CZFB és reestructurar l’organització per potenciar el progrés econòmic i social a partir del desenvolupament empresarial, de la transferència tecnològica i de la implementació industrial i logística. “Volem donar valor afegit al Consorci, estar més involucrats en l’impuls d’un desenvolupament sostenible per a la nostra economia i ser una fàbrica d’oportunitats per a tots, el pol industrial del sud d’Europa. Impulsarem grans aliances per aconseguir-ho “, va dir Navarro, que va substituir a Jordi Cornet en el càrrec l’estiu passat.

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona és una institució pública de dinamització econòmica, que opera principalment a l’àrea metropolitana de Barcelona. Va ser fundat en 1916 i alberga actualment 300 empreses. El seu màxim responsable va aprofitar per destacar durant la seva intervenció que a finals de juny de 2019 se celebrarà a Barcelona el Congrés Mundial de zones franques, l’esdeveniment més important del sector a nivell mundial. El CZFB serà l’entitat organitzadora. Segons Navarro, es tracta d’una excel·lent oportunitat per a les empreses brasileres i entitats governamentals de Brasil de fer negocis i ampliar les seves xarxes de contactes a Espanya i Europa.

Javier Mirallas, president de la CCBC, va finalitzar l’acte felicitant a convidat especial per la seva iniciativa i va convidar al CZFB a formar part de la CCBC, proposta que va ser immediatament acollida per Pere Navarro.