La CCBC firma un conveni amb el govern de Ceará

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 21 novembre 2018 / Sense comentaris

El passat 14 de novembre, la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya i el Govern de Ceará, estat del nord-est del Brasil, van signar un conveni de col·laboració amb l’objectiu mutu de consolidar els llaços d’amistat i establir els termes i condicions per a la cooperació bilateral entre les dues entitats, a través de la cooperació empresarial, la promoció de les relacions comercials i d’inversions en sectors productius clau, i obrint noves iniciatives d’integració entre l’Estat de Ceará i les empreses de Catalunya. Van signar el document el Governador de Ceará, Camilo

Santana, i el president de la CCBC, Javier Mirallas.

La signatura es va celebrar a les instal·lacions de Leitat a Barcelona i va comptar amb la presència de Jordi Williams, president de l’entitat, Josep Miquel Piqué, president de la Xarxa de Parcs Tecnològics de Catalunya, i Ramon Térmens, president de Taurus, empresa catalana amb una forta presència en l’estat de Ceará.

El director executiu de la CCBC, Francisco Arbós, va aprofitar per anunciar que la propera missió comercial de l’entitat tindrà Ceará com a destinació principal, esperant amb això atreure l’atenció de les empreses catalanes cap a una terra d’enorme potencial.