CCBC lliura els seus premis d’honor en el tradicional sopar de Nadal

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 12 desembre 2018 / Sense comentaris

El passat 29 de novembre, la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya (CCBC) va celebrar el seu sopar de Nadal, en la qual va lliurar els seus premis d’honor a determinades empreses i personalitats que s’han destacat per la seva tasca en 2018. La trobada, que va tenir lloc al restaurant de l’Hotel Grand Marina de Barcelona, ​​pertanyent a la cadena Hotusa, va ser presidit per la Cònsol General de Brasil a Barcelona, ​​Ambaixadora Maria Elisa Berenguer, i va comptar amb una àmplia representació de socis de l’CCBC.

 Javier Mirallas, president de la CCBC, va donar la benvinguda als assistents i als socis que s’han incorporat recentment. En el seu discurs, Mirallas va destacar que la Cambra està a punt de fer set anys. Segons ell, en aquest recorregut s’ha aconseguit enfortir la relació entre el Brasil, Espanya i Catalunya mitjançant accions de gran pes institucional. L’ambaixadora Maria Elisa Berenguer va felicitar la CCBC pel formidable treball que desenvolupa. “Sempre destaco que la CCBC és un còmplice en aquesta tasca d’apropament entre el Brasil i Catalunya. La Cambra realitza un treball molt sòlid i seriós de promoció econòmica del Brasil. “

 Abans de començar al lliurament de premis d’honor de l’any 2018, el director executiu de la CCBC, Francisco Arbós, va expressar el seu agraïment als patrocinadors de l’esdeveniment: Abille Europe, empresa de publicitat i disseny de reconegut prestigi al Brasil i Europa; FHIOS Technologies, empresa capdavantera en màrqueting digital i tecnologia, així com partner tecnològic de la CCBC; Hotusa, cadena hotelera molt reconeguda i que feia d’amfitriona; i Màgia pel món, una ONG dedicada a aixecar somriures entre nens i adults i que a més de realitzar espectacles a l’Hospital de Sant Joan de Déu, està planificant un projecte per portar la màgia als racons més desfavorits del Brasil. Arbós va aprofitar per destacar els principals èxits de l’any, entre els quals les diverses conferències de valor organitzades amb autoritats locals, estatals i federals del Brasil, l’èxit de la missió comercial al sud del país i el fort creixement experimentat en el nombre de socis, que puja fins a 180.

 En aquesta ocasió es va premiar Paula Mèlich i Bonet, àrea manager Brasil del Smart City Expo & World Congress, com “Sòcia de l’any 2018” per la seva fidelitat i dedicació a la CCBC, i en agraïment per les valuoses aportacions i iniciatives que realitza de manera continuada per aquesta entitat; Josep Vila i Beltran, director general d’empreses participades de CIRSA, com “Directiu de l’any 2018” per l’excel·lència professional i personal que caracteritzen el seu treball, i per la seva important implicació en les activitats de la CCBC durant aquest any; a Taurus, empresa industrial presidida per Ramon Térmens, com “Empresa de l’any 2018” pel seu ferm compromís amb Brasil i en agraïment per les contribucions realitzades en benefici de la CCBC al llarg dels últims anys; a la Fundació Abertis, dirigida per Georgina Flamme, com “Entitat Social de l’any 2018” per la seva important contribució al desenvolupament social dels països en els quals està present el Grupo Abertis, especialment el Brasil. Transcoma Grup Empresarial, Genebre Group i FHIOS van rebre el Premi Especial de la CCBC per la seva contribució al desenvolupament de la mateixa en els seus anys de vida. Van recollir el premi Jaume Oliver, conseller delegat de Transcoma; Jordi Vázquez, director financer de Genebre; i Manel Serrano, CEO de FHIOS.

Després del lliurament dels premis, els assistents van poder gaudir d’un excel·lent menú del xef Daniel Mondragón i divertir-se durant les postres amb un esplèndid show de màgia ofert pels integrants de Màgia pel món, Miquel Crespi i Joana Rhein, que van fer vibrar al públic assistent i que van omplir d’alegria la vetllada.