Còctel per celebrar la incorporació de Royal Air Maroc a la CCBC com a soci protector

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 25 febrer 2019 / Sense comentaris

El passat 07 de febrer, Royal Air Maroc i la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya (CCBC) van organitzar al Cercle Eqüestre de Barcelona un còctel per celebrar la incorporació de l’aerolínia a la CCBC com a soci protector. La trobada, que va comptar amb una àmplia representació d’agències de viatges i de socis de la CCBC, va ser inaugurat per l’Hble. Sr. Fares Yassir, Cònsol General del Marroc a Barcelona, el Sr. Paulo Alves, Cònsol Adjunt del Brasil a Barcelona, i el director general de la Royal Air Maroc a Espanya, Sr. Amine El Jaouhari.

Paulo Alves, Cònsol Adjunt del Brasil a Barcelona, va agrair la invitació i va formular unes paraules de benvinguda, en les quals va destacar que la incorporació de l’aerolínia a la CCBC és un pas molt important perquè representa l’enfortiment de les relacions entre el Brasil, el Marroc i Catalunya.

Javier Mirallas, president de la CCBC, va agrair la presència de tots i va assenyalar que per a la CCBC és molt significatiu tenir entre els seus socis protectors una aerolínia de gran presència internacional i enorme prestigi. Francisco Arbós, director executiu de la CCBC, va complementar les paraules del Sr. Mirallas per anunciar que Royal Air Maroc és la línia aèria oficial de la CCBC i que l’acord aportarà grans beneficis als socis de la CCBC. Va aprofitar també per presentar la propera missió comercial de la CCBC al Brasil, que portarà a les empreses participants a São Paulo i Ceará.

Seguidament, el director general de la Royal Air Maroc a Espanya, Sr. Amine El Jaouhari, va destacar que és un honor ser l’aerolínia oficial de la CCBC i poder oferir als socis avantatges en les tarifes i en programes de fidelització. “Amb més de 60 anys d’història, som la primera aerolínia de l’Àfrica Subsahariana i Espanya és el nostre segon mercat a Europa. En els últims anys, estem enfortint la nostra presència a Llatinoamèrica i Brasil és un mercat clau. Actualment, tenim vols a São Paulo i Rio de Janeiro des de Barcelona, amb escala a Casablanca “, va afirmar.

Finalment, l’Hble. Sr. Fares Yassir, Cònsol General del Marroc a Barcelona, va expressar la seva satisfacció per la incorporació de la Royal Air Maroc a la CCBC. “Per a mi és una alegria veure aquest matrimoni de negocis. La relació diplomàtica entre el Brasil i el Marroc és antiga i estic segur que Royal Air Maroc realitzarà una contribució de pes i prestigi. No tinc cap dubte que aquest acord va a potenciar la relació amb el Brasil i obrir innombrables oportunitats de negocis”.

En aquesta ocasió tan especial, els assistents van poder gaudir d’un ambient festiu amenitzat per un grup musical de Brasil. Durant la trobada van ser servits plats típics brasilers.