La Cònsol General de Brasil a Barcelona cedeix el testimoni

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 26 febrer 2019 / Sense comentaris

El passat 22 de febrer, el Consolat General de Brasil a Barcelona va celebrar un còctel al Roca Gallery per acomiadar l’Ambaixadora Maria Elisa Berenguer, qui finalitza el seu mandat com a Cònsol General de Brasil a Barcelona després de dos anys i mig en els que ha realitzat una gran tasca en el foment de la relació bilateral entre el Brasil i Catalunya. Durant aquest temps, el Consolat General de Brasil a Barcelona i la Cambra de Comerç Brasil Catalunya (CCBC) han impulsat conjuntament multitud de projectes que han ajudat a promocionar Brasil com una destinació idònia per a la inversió catalana i a intensificar les relacions comercials entre ambdós costats del Atlàntic.

Va assistir al còctel de comiat una nodrida representació d’autoritats, empresaris —entre els quals diversos socis de la CCBC— i membres de la societat civil. Va actuar com a amfitrió Xavier Torras, Corporate Brand Manager del Grup Roca i soci protector de la nostra cambra.

La CCBC agraeix profundament a l’Ambaixadora l’extraordinària qualitat que ha mostrat en l’exercici de les seves funcions i l’afecte que ens ha mostrat en tot moment. Esperem haver-la correspost i que en el seu nou destí, Marsella, gaudeixi dels millors èxits. Assumirà el seu càrrec en les pròximes setmanes l’Ambaixadora Ligia Scherer, qui ve de dirigir el Departament d’Orient Mitjà del Ministeri de Relacions Exteriors del Brasil.