La CCBC celebra el seu creixement en reunió de Junta Directiva i Assemblea de Socis

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 13 Març 2019 / Sense comentaris

El passat dijous 14 de febrer de 2019, la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya (CCBC) va celebrar reunió de Junta Directiva i Assemblea General de socis en una sala habilitada de l’Hotel Rivoli  de Barcelona. Com de costum, es van unificar les dues reunions per motius de funcionalitat. A la mateixa va assistir una àmplia representació de socis de l’CCBC, a més dels membres de la  Junta Directiva, que van aprovar els comptes de 2018 i el pressupost de 2019.

La CCBC va tancar 2018 amb un total de 177 socis, la qual cosa suposa un augment del 16%  amb respecte a 2017. Destaquen la incorporació de quatre nous socis protectors: Agência Abille, B2I Consulting, Ganantia i Royal Air Maroc. També hem tingut l’honor d’incorporar com a soci d’honor al FC Barcelona. Durant 2018 es van celebrar dinars de negocis amb Josep Piqué, President de la Fundació Iberoamericana Empresarial; Núria Marín, alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat; i Pere Navarro, Delegat de l’Estat per al Consorci de la Zona Franca.

A més, es van  celebrar diverses conferències d’interès de la Comissió de Tecnologia i de la Comissió Jurídica, un gran esdeveniment amb la delegació d’alcaldes brasilers que van assistir a l’Smart City Expo World Congress. Les misions de la CCBC 2018, que van portar a un nombrós grup d’empreses a visitar els estats de Rio Grande do Sul i Paraná, i a diverses universitats al congrés de la FAUBAI ​a Rio de Janeiro, van ser un èxit de convocatòria i van servir per enfortir lligams entre Catalunya i diversos estats del Brasil.

Seguidament, els assistents van gaudir d’un dinar de comiat a l’Ambaixadora Maria Elisa Berenguer, que a finals de febrer va finalitzar el seu mandat com a Cònsol General de Brasil a Barcelona i a qui desitgem els millors èxits en el seu proper destí diplomàtic, la ciutat de Marsella.