Important delegació brasilera al Mobile World Congress 2019

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 14 Març 2019 / Sense comentaris

La representació brasilera va estar encapçalada per el Ministre de Ciencia, Tecnología, Innovació i Comunicacions, Marcos Pontes, i va comptar amb la presencia d’una nodrida representació d’empreses brasileres, que van participar al congrés de la mà de Softex, agencia per la promoció de l’excel.lència del software brasiler.

Durant la fira, el director executiu de la CCBC, Francesc Arbós, va mantenir reunions amb les  empreses brasileres que van participar al congrés, amb l’objectiu de conèixer els seus productes i serveis i d’ajudar-les a penetrar en el mercat espanyol. Diverses d’elles van mostrar interès en adherir-se a la CCBC, com és el cas de 2 mundos, LinkedBy i Sirius.