Dinar amb la Consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 14 Març 2019 / Sense comentaris

Per inaugurar la seva agenda de dinars de negocis de 2019, el passat 5 de març la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya (CCBC) va celebrar un dinar amb Maria Àngels Chacón i Feixas, Consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya. La trobada, que va tenir lloc a l’hotel Grand Marina de Barcelona, va comptar amb l’assistència d’una nodrida representació de l’entorn empresarial de la CCBC.

Durant la seva exposició, la consellera va destacar les línies mestres del seu programa al Departament d’Empresa i Coneixement per als propers anys així com la tasca que s’està realitzant en l’àmbit de la internacionalització. En la seva intervenció va destacar la necessitat de fomentar la relació bilateral amb un país al qual les empreses catalanes poden aportar un gran valor afegit, i va ampliar aquesta necessitat a l’àmbit de les universitats, emplaçant a treballar en intensificació dels intercanvis acadèmics.

La trobada va comptar amb la presència de Paulo Alves, Cònsol Adjunt del Brasil a Barcelona, i va estar presidida per Javier Mirallas, president de la CCBC. El seu director executiu, Francesc Arbós, va aprofitar per promocionar la propera missió comercial al Brasil, que portarà a una nombrosa delegació d’empreses catalanes als estats de São Paulo i Ceará.