La CCBC inaugura el Tourism Job Forum de la Universitat de Girona

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 18 Març 2019 / Sense comentaris

El passat 7 de març, va tenir lloc a la Facultat de Turisme de la  Universitat de Girona el Tourism Job Forum, una jornada de networking entre empreses del sector turístic , hoteler, càmping, guiatge, organització d’esdeveniments, entre d’altres i els estudiants  de la Facultat de Turisme i de l’Escola Universitària Formatic Barna i EU Mediterrani, escoles adscrites a la Universitat de Girona.

Tourism Job Forum té per objectiu incentivar la inserció laboral dels estudiants universitaris i dels graduats en turisme i publicitat i relacions públiques ‘Alumnis’ de la Universitat de Girona. Més de 60  empreses de les comarques de Girona i Barcelona , van participar en el networking i van oferir convenis de pràctiques i ofertes laborals  entre tots els participants en la jornada.

Durant la jornada del Tourism Job Forum , el Director Executiu de la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya (CCBC) , Francesc Arbós, va oferir una conferència sobre les oportunitats existents al sector turístic del Brasil, destacant el enorme potencial d’un país ple de recursos i atractius naturals però on manquen infraestructures, coneixement i mà d’obra qualificada.

Un cop finalitzades les presentacions, el degà de la Facultat de Turisme, el Dr. Joaquim Majó, i Director de la CCBC van inaugurar l’acte a l’Aula Magna de la Facultat.