Trobada de la Comissió de Tecnologia per parlar de blockchain

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 11 abril 2019 / Sense comentaris
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Per parlar d’una eina que està en boca de tots però que no tothom entén, la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya (CCBC) va celebrar el passat 20 de març a l’Auditori de la Torre Telefónica Diagonal 00, a Barcelona, ​​la primera trobada de la Comissió de Tecnologia al 2019.

La jornada va reunir diverses autoritats i professionals de la matèria, els quals van explicar als assistents a través d’una perspectiva molt pràctica què és el blockchain, quins beneficis pot aportar als negocis i com hem d’afrontar un primer projecte amb aquesta solució, una de les tecnologies més disruptives dels últims temps. L’esdeveniment va ser patrocinat per Telefónica i FHIOS Smart Knowledge i va comptar amb la col·laboració de Smart Catalonia.

Javier Muniáin, Director de Màrqueting d’Empreses a Catalunya de Telefónica, Manel Serrano, CEO d’FHIOS Smart Knowledge i President de la Comissió de Tecnologia de la CCBC, i Francisco Arbós, Director Executiu de l’CCBC, van inaugurar la jornada.

Daniel Marco, Director del programa Smart Catalonia de la Generalitat de Catalunya, va parlar sobre el blockchain com a eix estratègic del programa SmartCAT, que té com a objectiu convertir Catalunya en un “Smart Country” de referència internacional que aprofiti l’ús de la tecnologia i la informació digital per innovar en els serveis públics, impulsar el creixement econòmic i promoure una societat més intel·ligent, sostenible i integradora.

Seguidament, Paco Maldonado, CDO d’FHIOS Technologies, va explicar que és el blockchain i com enfrontar-se un primer projecte. David López, col·laborador academic a ESADE Business & Law School, va assenyalar les aplicacions pràctiques d’blockchain en una intervenció d’enorme utilitat per a les empreses presents i que va donar peu a presentar alguns casos d’èxit, com el de l’empresa immobiliària Anticipa, gestionat per FHIOS Smart Knowledge, i els d’Hola Blockchain i Blockchain Institute and Tecnology of Barcelona.

Va tancar l’esdeveniment Enrique González Lezana, Gerent de Màrqueting de Producte (Cloud, Big Data i Blockchain), per presentar els serveis de valor i les infraestructures que Telefónica ofereix a les empreses per treure el major rendiment del blockchain.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.